2777
2789

همسرم خیلی خیرخواهه هرررکاری از دستش بربباد انجام میده کلا شخصیتش لوطی هس و بامرامه کسی هم انتظار نداره براش کاری کنه از طرفی خیلی حرفاشو به دوستاش یا تو خانواده میگه مثلا من فلان چیزو دارم میخرم یا فلان کارم انجام میخوام بدم کاراش بهم مبخوره هبچ گررررره سفت سخت میبنده هیچ ولی بازم عاقل نمیشه خسته شدم دست خودش نیس رازدار هس ولی حرفای کاری مالیش رو به همه میگه هرررچی هم میگم چشم شور اینا فایده نداره خودشم میبینه ها کاراش جور نمیشه ولی بازم میگه خسته شدم بخدا از همه عقب افتاده ضررررهای چندصد میلیونی دادیم ولی بازم همون اخلاق رو داره چیکار کنم چی بخونم دهنش بسته بشه نگه دیگه تورو خدا کسی راهکار بلده بخدا هزار بار صحبت کردیم دوباره جوگیر میشه میکه به دوستاش من خیلی دارم عذاب میکشم از ابن رفتارش بچه ها من سرکارم اگه دیر جواب دادم ببخشید منو میام کامنتاتونو میخونم جواب میدم بی ادبی نباشه 🥰🙏

وجعل نا رو سرچ کن توی گوگل میاره.

بخون به سمتش فوت کن.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیه و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا یبصرون اول سوره یسین زیاد بخون بهش فوت ...

عزیزم ممنون یس زیاد میخونم ولی خوب خودش حضور نداره میتونم نیت کنم فوت کنم همینطوری بخدا درمونده شدم