2777
2789

منو رلم 3 ساله باهمیم خیلی خیلی باهم خوب بودیم رفیق بودیم هر اتفاقی می افتاد واسه هم تعریف میکردیم و میکنیم درد و دل پیشش میکردم و میکنم 

خواستگاریم اومد بابا رد کرد گفت کنکور داره شوهرش نمیدم تا دانشگاه خوبی قبول شه بره

رلمم گفت باشه امسالم پات میشینم

خانوادم خبر نداشتن باهاش در  ارتباطم

زن بابام از بچگیم خیلی اذیتم میکرد خیلی خیلی دلم پر بود از دستش 

پیش کسی میگفتم ک زن بابام اذیتم میکنه شر میشد دعوا میشد خانواده مادریم پشتمو میگرفتن بابام عصبی میشد واسه این سکوت میکردم همش میریختم تو خودم

تا اینکه با عشقم رل شدیم و همیشه پیش اون درد و دل میکردم میگفتم اذیتم میکنه و فلان اونم هیچوقت توی  این 3 سال حرف بدی ب زن بابام نزد همیشه با احترام راجبش حرف میزد فقط دلداریم میداد میگفت اروم باش درس بخون قبول شی دانشگاه زنم شی اینطوری آرومم میکرد

چند وقت پیش ب زن بابام گفتم ک از این خواستگارم خوشم  میاد رفیق داییمه بعد کنکورم باز میاد خواستگاری داییم واسطمونه گفتم کمکم کن بهش برسم

اونم نمیدونم یهو زیر و رو شد از اون موقع خیلی خیلی اخلاقش بهتر شده همش میگه چون همو دوست دارید کمک میکنم بهم برسید کمک میکنم باباتو راضی کنی و.........

اینا رو ب رلم گفتم باورش نمیشد میگفت چطور ده ساله اذیتت میکنه یهو اینقد خوب شد داره نقش بازی میکنه ولی نقش  نیست جدی دارم میبینم همش فکر میکنه چکار کنه بابامو راضی کنه

ولی رلم ی چیز گفت ک بهم ریختم

گفت میخواد از دستت خلاص بشه واسه این داره تلاش میکنه با من ازدواج کنی

با اینکه اگه این باشه من خواستگارای دیگه ایم دارم چرا نمیخواد با اونا ازدواج کنم چون میدونه اینو دوسش دارم 

این حرفش احساس کردم درد و دلمو زد تو سرم حس کردم طعنه زد یعنی چی این حرف

من حساس شدم یا واقعا طعنه بود ؟؟

نظرتون خیلی برام مهمه میخوام بدونم واقعا ادمی هست ک باهاش بتونم بعد ازدواجم رفیق باشم درد و دل کنم یا میزنه تو سرم

بعد سه سال الان میخوام بدونم چرا اینو گفت

توی این س سال همیشه درکم کرده همیشه باهاش درد و دل کردم اگه اینطور ادمی باشه ک طعنه بزنه ک نباید باهاش درد و دلم کنم هعییی

بقیه اخلاقاش خیلی خیلی خوبه خدایی پسر خوبیه دوسمم داره ثابت کرده 

ببخشید طولانی شدددد

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب تو طعنه نزد منم ک خوندم همین فکرو کردم خوب دیده اینودوسداری میگه هم این ب کسی ک میخاد میرسه هم من راحت میشم

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

با توجه به اینکه پسر خوب و با محبتیه بعید میدونم عزیزم قصدش طعنه زدن باشه

نظرشو گفته واقعیتش داشتی تعریف میکردی منم همش به همین حرف ایشون فک میکردم ، چون خودت گفتی زن بابات دوست نداره آم ناخداگاه ذهنش میره این سمت

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
واه واهسر یه موصوعی که هبچ معلوم نیس پسره منطورش چی بودهچع فکرای میکنییعنی سر این حرف کاتم میکنید😂� ...

نه کات ک نمیتونم کنم همو خییلی دوست داریم

ولی خب ی جوری گفت ک میخواد از دستم خلاص شه ی جوری شدم حس کردم فکر میکنه سربار خانوادمم اضافه ام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

ببین به هیچ عنوان مسائل خانوادگی خودتو به هیچکس نگو مخصوصا شوهر وخانوادش بهترین آدمم باشه به وقتش سواستفاده میکنع ازحرفات

اگه اینجوریه که هرمادری تلاش کنه بچش ازدواج کنه یعنی میخواد ازدستش نجات پیداکنه

این چه حرفیه

با توجه به اینکه پسر خوب و با محبتیه بعید میدونم عزیزم قصدش طعنه زدن باشهنظرشو گفته واقعیتش داشتی تع ...

میدونستید همین حرف آقا پسر باعث میشه ایشون کینه بگیر از زن باباش در صورتی شاید واقعا قصد کمک داره آدم هر حرفی به ذهنش میاد نباید بیرون بیاره از زبونش

حساس نشو الکی بهش منم وقتی گفتی نامادریت یهو باهات مهربون شد همچین فکری به سرم زد که شاید میخواد ردت کنه بری البته ناراحت نشیا هرکسی باشه همچین فکری می‌کنه چون خودت گفتی خیلی باهات بد بود بعد رلت یهو باهات خوب شد

عیب نداره به هر حال زن باباتم دشمن تو نیست آدم دل رحم حتما دیده دوستش داری می خواد تو هم سرسامون بگی ...

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40