2777
2789
عنوان

عکس+

300 بازدید | 36 پست

خانوما من همونی ام که صبح شوهرم اجازه نداده بود برم خونه مامانم دلم شکسته بود کلی گریه کردم ولی ب لطف یکی از. کاربرا دلم اروم شد گفت زندگی ارزش این چیزا رو نداره گریه کنم و زندگیمو بخاطر این چیزا تلخ نکنم صبا جون ممنون خیلی گلی 

ما سالگرد عقدمون ۲۳ ام هست منم الن براش ی کادو خریدم از ذوقم همین الن کادوش کردم 😃

میدونم خیلی یامون بعضی. وقتا به نقطه جوش میرسیم ولی با یه چیز ساده یه حرف یه نصحیت ..میتونه اروممون کنه و مث اب رو اتیش میمونه :)حالا امشب عوض اینکه خونمون دعوا باشه با گذشت من یه شب اروم میشه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین الآنم منم با این تاپیکت یاد میگیرم همیشه آروم باشم تا زندگی خوبی داشته باشم دمت گرم

اینجوری اونام از محبت ما هم خجالت زده میشن از کارشون هم رفتارشون بهتر میشه😊

کاش منم یاد بگیرم که آروم باشم و حرص همه چی رو نخورم 

منم خیییلی گریه کردمو حرس خوردم صبح ولی خب شوهرم ک نفهمید فقد منو بچه تو شکمم عزاب کشیدیم بخاطر چی؟؟؟برو تاپیک قبلمو نگا کن چهناله ای میکردم ولی فک کردم خب شب بیاد دعوا ام کردم اونم بدتر لج کرد ب کجا میرسم؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز