2777
2789
عنوان

عکس+

295 بازدید | 36 پست

خانوما من همونی ام که صبح شوهرم اجازه نداده بود برم خونه مامانم دلم شکسته بود کلی گریه کردم ولی ب لطف یکی از. کاربرا دلم اروم شد گفت زندگی ارزش این چیزا رو نداره گریه کنم و زندگیمو بخاطر این چیزا تلخ نکنم صبا جون ممنون خیلی گلی 

ما سالگرد عقدمون ۲۳ ام هست منم الن براش ی کادو خریدم از ذوقم همین الن کادوش کردم 😃

میدونم خیلی یامون بعضی. وقتا به نقطه جوش میرسیم ولی با یه چیز ساده یه حرف یه نصحیت ..میتونه اروممون کنه و مث اب رو اتیش میمونه :)حالا امشب عوض اینکه خونمون دعوا باشه با گذشت من یه شب اروم میشه :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین الآنم منم با این تاپیکت یاد میگیرم همیشه آروم باشم تا زندگی خوبی داشته باشم دمت گرم

اینجوری اونام از محبت ما هم خجالت زده میشن از کارشون هم رفتارشون بهتر میشه😊

کاش منم یاد بگیرم که آروم باشم و حرص همه چی رو نخورم 

منم خیییلی گریه کردمو حرس خوردم صبح ولی خب شوهرم ک نفهمید فقد منو بچه تو شکمم عزاب کشیدیم بخاطر چی؟؟؟برو تاپیک قبلمو نگا کن چهناله ای میکردم ولی فک کردم خب شب بیاد دعوا ام کردم اونم بدتر لج کرد ب کجا میرسم؟