2777
2789
عنوان

عکس+

300 بازدید | 36 پست

خانوما من همونی ام که صبح شوهرم اجازه نداده بود برم خونه مامانم دلم شکسته بود کلی گریه کردم ولی ب لطف یکی از. کاربرا دلم اروم شد گفت زندگی ارزش این چیزا رو نداره گریه کنم و زندگیمو بخاطر این چیزا تلخ نکنم صبا جون ممنون خیلی گلی 

ما سالگرد عقدمون ۲۳ ام هست منم الن براش ی کادو خریدم از ذوقم همین الن کادوش کردم 😃

میدونم خیلی یامون بعضی. وقتا به نقطه جوش میرسیم ولی با یه چیز ساده یه حرف یه نصحیت ..میتونه اروممون کنه و مث اب رو اتیش میمونه :)حالا امشب عوض اینکه خونمون دعوا باشه با گذشت من یه شب اروم میشه :)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آفرین الآنم منم با این تاپیکت یاد میگیرم همیشه آروم باشم تا زندگی خوبی داشته باشم دمت گرم

اینجوری اونام از محبت ما هم خجالت زده میشن از کارشون هم رفتارشون بهتر میشه😊

کاش منم یاد بگیرم که آروم باشم و حرص همه چی رو نخورم 

منم خیییلی گریه کردمو حرس خوردم صبح ولی خب شوهرم ک نفهمید فقد منو بچه تو شکمم عزاب کشیدیم بخاطر چی؟؟؟برو تاپیک قبلمو نگا کن چهناله ای میکردم ولی فک کردم خب شب بیاد دعوا ام کردم اونم بدتر لج کرد ب کجا میرسم؟