2777
2789
عنوان

عکس+

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 36 پست
خیییلی ممنون انشالا شمام همینطور گل❤❤❤

من مجردم گلی😂

با شوهر خیالیم شادیم❤😂💐

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صبح به خدا میگفدم خدایا اگ میبینیم اگ دوسم داری یه راهی جلو پام قرار بده اول ک اون کاربر. صبا اومد دلداریم داد بعدشم مادر شوهرم اومد بالا حرف زدیم النم این کادو رو اتفاقی خریدم😊خدایا شکرت همیشه ی روزنه امید برامون باز میزاری فقد باید دقت کنیمو ببینیمش

احسنت به تو که گوش نصیحت پذیر داشتی.🤍

بعضی وقتا خیلی تاثیر داره نصیحت درست دادن ..خیلی از کاربرا بمن گفتن بزن ناکار کن چمدونم قهر کن حق تو نیس ولی خدا اون کاربر و برام فرستاد ک جلوگیری کرد از یه دعوای بزرگ

وقتی کادو رو بهش دادی بیا خبر بده منم تگ کنم ببینم شادیتو

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
منم خیییلی گریه کردمو حرس خوردم صبح ولی خب شوهرم ک نفهمید فقد منو بچه تو شکمم عزاب کشیدیم بخاطر چی؟؟ ...

خوندم عزیزم. کار درستی میکنی. همین که خودت آروم باشی خیلی ارزش داره. مخصوصا که نی نی هم تو شکمت داری♥️

با حرص خوردن فقط خودمونو اذیت میکنیم. ان شاالله که همیشه شاد باشی 🌺

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗