2777
2789

سلام پسر من 50روزشه دکتر تشخیص رفلاکس داده  و بهش دارو داده بهتر نشده بهش گفتم شیرم کمه یه شیرخشک معرفی کن ببلاک ARپیشنهاد داد حالا من دو روزه کلا شیر خودم ندادم به بچم چون تا میخوره بالا میاره ولی بچه مدفوعش شل شده و بد بو میگم کسی بوده این نوع شیر به بچش داده باشه اگه فقط این شیر خشک بهش بدم شیر خودم ندم عوارض داره ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خودتو به هیچ وجه قطع نکن در حد کم باش سیستم دفاعی بدنشو قوی می‌کنه اگ وزن گیریش‌ خوبه نگران بالا آوردنش نباش ولی حتما حتما شیرتو بده بخوره ...بچه منم رفلاکس شدید داشت تا چهار ماهگی ب تشخیص دکتر غذا بش دادم خوب شد....

من دخترم رفلاکس داشت. فقط شیر شب را بالا نمیاورد. در طول روز خیلی بالا میاورد  اما وزن میگرفت . ...

چکار کردی خوب شد دخترت ؟نمیدونی اگه فقط شیر خشک ARبدم عوارض داره یا نه 

سلام بچه من خیلی رفلاکسی خفنی بود با هیچ چی هم درمان نشد

ببلاک نه ندادم چوت وزن گیریش کم بود اپتامیل پی دی اف دادم بهتر شد ولی اونم بالامیاورد بعد بهش سمیلاک دادم اون خیلی خوب بود کمتر بالا میاورد ولی میاورد دیگه وزن گیریشم بهتر بود

میگم که اینقدر رفلاکسش شدید بود و به هیچ دارویی جواب نداد هی رنگ بچه سیاه و زرد شد به تشخیص دکتر مجبور شدم از سه ماه و بیست روزگیش بهش کمکی دادم...و روز به روزم بهتر شد و شیرشم در نهایت شد نان

شیر خودتو به هیچ وجه قطع نکن در حد کم باش سیستم دفاعی بدنشو قوی می‌کنه اگ وزن گیریش‌ خوبه نگران بالا ...

من دو روزه شیرم قطع کردم براش گفتم گناه داره همش بالا میاره پس بهش بدم شیر کمکی هم بدم بهش؟

سلام بچه من خیلی رفلاکسی خفنی بود با هیچ چی هم درمان نشد ببلاک نه ندادم چوت وزن گیریش کم بود اپتامی ...

جدی وای نه بچه من آنقدر شدید نیست ولی خوب واقعا اذیته گناه داره

شیر خودتو به هیچ وجه قطع نکن در حد کم باش سیستم دفاعی بدنشو قوی می‌کنه اگ وزن گیریش‌ خوبه نگران بالا ...

تا حالا وزن گیری خوب بوده از الان نگران وزن گیری با این شیر خشک هستم براش چون مدفوعش زیاد کرده و شل و بد بو 

من دو روزه شیرم قطع کردم براش گفتم گناه داره همش بالا میاره پس بهش بدم شیر کمکی هم بدم بهش؟

اگ کمه و سیرش نمیکن مجبوری...ولی سعی کن ب شیرت برسی چیزایی رو ک احتمال داره رفلاکسشو بدتر کن نخور..من اصلا بچم شیرخشک ندادم شیرم خوب بود  چون شیر خشک فقط بچه رو پفکی می‌کنه 

جدی وای نه بچه من آنقدر شدید نیست ولی خوب واقعا اذیته گناه داره

تا 4یا 5بار بالا اوردن چیزی نیست خیلی از بچه ها به رانیتیدین ایرانی هم جواب میدن

من خودمم تو حاملگی از ماه اول معده م جوشید و سوخت تا دم زایدنم تو اتاق عمل من شربت معده خوردم خودم رفلاکسی بچه من رفلاکسی

اگ کمه و سیرش نمیکن مجبوری...ولی سعی کن ب شیرت برسی چیزایی رو ک احتمال داره رفلاکسشو بدتر کن نخور..م ...

خیلی مراعات کردم ولی فایده نداشت حبوبات سبزیجات پیاز شیر و خیلی چیزای دیگه نخوردم