2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم بارداری و‌پریودی اینقد شبیه هم هستن که نمیشه مشخص کرد الا با ازمایش...ماه پیش حتی بی بی چکم مث ...

چه اتفاقی میفته که آزمایش مثبت میشه بعد پریود میشم  آزمایشم مثبت شد دوروز بعد پریود شدم میدونیدعلتش چیه 

دعا کنید منم مادر بشم به اذن خداوند
چه اتفاقی میفته که آزمایش مثبت میشه بعد پریود میشم  آزمایشم مثبت شد دوروز بعد پریود شدم میدونید ...

بارداری شیمیایی هست ....اول بتا میره بالا کم کم میاد پایین و‌پریود میشین اصطلاحش بارداری شیمیایی هس...

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
چه اتفاقی میفته که آزمایش مثبت میشه بعد پریود میشم  آزمایشم مثبت شد دوروز بعد پریود شدم میدونید ...

چند روز از موعدت گذشته بود ازمایش دادی؟ و کی پریود شدی؟ موقع پریود چیزی هم دفع کردی؟

خب حتما سقط میشه دیگه

نه عزیزم این بارداری شیمیایی هس اصلا ساک بچه تشکیل نمیشه که بخوایم‌بگیم سقط شده..نه درواقع خواسته یه اتفاقی بیفته که‌نیفتاد..یعنی خواس لقاح انجام بشه که نشد

خب حتما سقط میشه دیگه

دقیقا روزی که باید پریود میشدم لکه بینی شدم رفتم دکتر آزمایش بارداری نوشت مثبت شد اما دوروز بعد پریودشدم خب چرا سقط شده از موعدم نگذشته بودم دقیقا تو موعدم آز رفتم

چند روز از موعدت گذشته بود ازمایش دادی؟ و کی پریود شدی؟ موقع پریود چیزی هم دفع کردی؟

موعد پریودم لک بینی داشتم رفتم دکتر چون تا دوروزادامه داشت یعنی بجای پری لک بینی خیلی کم داشتم آزمایش نوشتبعد جوابش مثبت شد دوروز بعد هم پریودشدم نهچیزی دفع نشد اگر هم شده متوجه نشدم