2777
2789
موعد پریودم لک بینی داشتم رفتم دکتر چون تا دوروزادامه داشت یعنی بجای پری لک بینی خیلی کم داشتم آزمای ...

اره عزیزم علائم بارداری شیمیایی همون لکه بینی هس ....باید بری دکتر تا بار دیگه برات اتفاق نیفته

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قضیه برای چندماه پیشه  چرادکتر که رفتم

بعدش باز اقدام کردی؟چون دکترا میگن بعد بارداری شیمیایی حداقل دوماه به بدنتون استراحت بدین و بدنتون تقویت کنید چیزای طبع گرم بخورید بعد باز برید اقدام

میخام بدونم بارداری شیمیایی چیه ؟ 

عزیزم...مثلا تو میخوای تخم مرغ درست کنی بخوری....تخم مرغ تو ماهیتابه میشکنی ولی نمیپزی نمیخوری ..دلت خواس بخوری ها ولی بعد یهو اتفاقی میفته منصرف میشه....این مثل بارداری شیمیایی هس اسپرم رفته جلو خواسته به لقاح برسه ولی یهو اتفاقی میفته که لقاح نشد ... خواستی باردار بشی یهو یه مشکلی میشه نه باردار نشدی دقیقتر نبلد نیستم توضیح بدم....ولی کاش بری دکتر تا خدا نکرده برا بارداریای بعذیت این اتفاق نیفته 

انقدر نپرسین و به ماهم استرس دادین😥😥😥

خب شما نیا تو تاپیک تاپیک میزنن که بهم اطلاعات بدن چون شما بهتون استرس وارد میشه ما سوال نپرسیم خدا عقل بده عجبااااا

دعا کنید منم مادر بشم به اذن خداوند
یه بنده خدایی گفت باردار نمیشی بشی تو نطفه میسوزه بیا برات بازش کنم دعا نویس بود اعتماد نکردم گفتم ه ...

اره همون تا به نطفه برسه همه چی خراب میشه نطفه شکل نمیگیره...دعا نویس بزار کنار برو‌دکتر خوب متخصص زنان ...

خب شما نیا تو تاپیک تاپیک میزنن که بهم اطلاعات بدن چون شما بهتون استرس وارد میشه ما سوال نپرسیم خدا ...

عزیزم من الان جایی شمارو تگ میکنم همین مشکل داره..همین ماه پیش ..

میدونی بهترین دکترها هم باشن وقتی خدا بخاد میشه  ولی واقعا اون بنده خدا درست گفت نمیدونم ترسید ...

عزیزم خداروشکر شما مشکل ناباروری نداری....یه مشکل جزیی داری بنظرم پشت گوش ننداز ... دکتر هم وسیله هس تا به خواسته ات برسی ...باید مراجعه کنی تا دیرتر نشده