2777
2789
عنوان

طلسم شدیم😦

116 بازدید | 8 پست

لطفا کسایی ک اعتقاد ندارن و قصد توهین دارن و میخوان بگن بیسوادی و... خواهشا تشریف نیارین تاپیکم ممنونم ازتون 

حدود ۱۰ روزه ک شوهرم بدجوری رفتارش بد شده یعنی قبلا خیلی عاشق پیشه بود الان اصلا نمیشه باهاش حرف زد و شوخی کرد 

کوچیکترین حرفی رو تبدیل میکنه ب یه دعوای بزرگ

لطفا نگین بهم ک باهاش صحبت کن و از این حرفا صحبت کردم هیچی نمیگه و هیچ مشکلی نیست ک بگم دلیل رفتاراش باشه 

من شک ندارم ک مارو طلسم کردن 

قبلا یه دختره بوده ک عاشق شوهرم بوده و شوهرم از اون خوشش نیومده و خودش و مادرش اهل این دعا و طلسم و اینجور حرفا بودن 

و گفته ک هرکاری میکنم ک زندگیش از هم بپاشه 

میخوام بدونم چجوری میشه باطلش کرد ...

سلام عزیزم برو وبلاگ دایی ابراهیم 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

خب اگر بحث طلسم و دعا باشه من موارد رو میفرستم قرآنی تا باطل کنید به اذن و خواست خدا 

اما 

باید اول این سایت رو چک بکنید بعد شروع به قران درمانی کنید

چون برای کارهای قرآنی باید نماز واجب حتما خونده بشه

https://www.hadithlib.com/rolls/view/2300267/تارك-نماز-و-كفر

توسطه اجنه که تسخیر نشده طلسمه یا حتمن یه دعا انداختن تو خونشون😐

خب این نظر شماست

کاربری هست که حتی گوش کردن و یا خوندن قرآن و شنیدن صداش در مسیر حرکت و بیرون هم اذیتش میکنه.