2777
2789
عنوان

فیبروم رحم

394 بازدید | 13 پست

سلام من بیماری فیبروم رحم داشتم به هر دکتری که بگی مراجعه کردم فقط بهم قرص آمپول دادن و بدش گفتن باید جراحی کنی چون من از جراحی میترسیدم بد یکی از دوستانم یک دکتر طب سنتی رو بهم معرفی کرد برام داروی گیاهی تجویز کردن تا درمان شدم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
خیلی خوشحالم که با داروی گیاهی درمان شدم
2
100%
من که هر وقت قرص آمپول استفاده می کردم حالم بدتر میشد
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم ارومیه فیبروم رحم داشت خیلی بزرگ شده بود دیگه جوری که درد خیلی زیادی داشت پیش دکتر دماری یام عمل کرد برداشته شد. خداروشکر خوب شده. خدا خیرش بده دکتر خیلی خوبی هست.  از طریق سایتش باهاش آشنا شده https://drdamariyam.com/

درمان گیاهی رو هیچ پزشکی توصیه نمیکنه. علمی برو جلو و درمانش کن. این درمان های گیاهی برای پیشگیری و اون چیزا شاید خوب باشه ولی نمیتونی برای درمان به تنهایی ازشون استفاده کنی.

با یه دکتر صحبت کن و بعد درمان گیاهی کن. چون بعضی وقتا درمان گیاهی ممکنه حتی عوارض هم داشته باشه. 

من خودم با دکتر یاسمن مددی در ارتباطم و آنلاین برای نسخه و آزمایش می نویسن و تا الان هر مشکلی که داشتم با کمک ایشون بهبود پیدا کرده.