2777
2789
عنوان

اولین کسی که دوستش داشتید کی بود

158 بازدید | 15 پست

من اول دبیرستان بودم با یه پسر لاشی دوست شدم اصلا نمیدونستم دوست پسر چیه دیدم همه دارن منم دوست شدم

چه آسیب هایی که ندیدم و روانم بهم ریخت 

بعد ها فهمیدم معتاد هم بوده....

فکر میکردم چون باهاش دوست شدم باید تا ابد باهاش بمونم و چنددد سال عمرمو تلف کردم و تباه شدم

اون تازگیا با یه زنی که سنش خیلی از من بیشتره ازدواج کرده...

من‌هیچوقت نمیبخشمش حتی گاهی دلم میخواد بمیره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین کسی که دوسش داشتم ارتباطم باهاش در حد ارتباط چشمی موند

ماش بقیشونم در همون حد میمونو

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

پسر همسایمون خیلی قشنگ بود همش میدیدمش و ارتباطمون نگاهی بود فقط از دور نگاهش میکردم اونم تو صورتم لبخند میزد خیلی پسر زیبایی بود دبیرستانی بودم بعدم رفتم دانشگاه باز همونجا بود اخرشم زن گرفت چند سال پیش و هیچوقت حتی باهاش هم کلام نشدم

بیشتر از اینکه اون بهت آسیب زده خودت داری ب خودت میزنی .خداروشکر کن رفته دیگه ، جوگیر نشدی زنش بشی.هی نفرت پراکنی میکنی ‌روح و روان خودت بهم میریزه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یه آقایی زنگ زد بهم گفت من همینطوری تو تلگرام آیدی های مختلف رو زدم تا شما پیدا شدی 

خیلی پسر خوبی بود . دوسال هروقت مشکل ریاضی داشتم برام حل میکرد درد و دل میکردم راه حل میداد 

دوسال دوستی مجازی داشتیم تا مادر بزرگوارم گوشیمو برای کنکور گرفت احتمالا به اون بدبخت هم گفته دیگه پیام نده 

الان شماره ای ازش ندارم ۵ سال گذاشته از اون روزها