2777
2789
عنوان

آدم های پست فطرت

164 بازدید | 20 پست

افسرده شده چون مامانش گذاشتشش از بچگی رفته امروزم یک کثافت بهش یه چیزی گفت نشست جلوی همه گریه کرد 

واقعا تا حالا گریه ی پسر ندیده بودم 

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم سوخت کیه چند سالشه؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها اون کثافت امروز جلوی همه بهش گفت مادرت تورو گذاشته رفته نمیفهمی مادر یعنی چی

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

خب کجاست همسایتونِ؟پدر نداره مگه

پدر داره ولی امروز نبود و اون توی جمع دوستاش این حرف ه بهش زده شد 

نه همکارمع

بچه ها اون کثافت امروز جلوی همه بهش گفت مادرت تورو گذاشته رفته نمیفهمی مادر یعنی چی

ببین اجی . منم پسرم . ادمای بلانسبتت حرامزاده همه جا هستن که قلب دیگران رو به درد بیارن . اون شخص هم یکی از اون حرامزاده ها بوده که ضعف دیگران رو از سر عقده به رخش کشیده 

پسری از دیار زاگرس🟢

ببین اجی . منم پسرم . ادمای بلانسبتت حرامزاده همه جا هستن که قلب دیگران رو به درد بیارن . اون شخص هم ...

برشته بهش گفته 

مادرت تورو گذاشته رفته نمیدونی مهر مادری یعنی چی 

اونم شکست جلوی همه شکست 

کاش میگفت اون کسیکه‌ بت مادر داده میتونه ازت پسشم بگیره پس زخم نزن به قلبم که آهش دامن خودتو میگیره..

نباید زندگیشو تعریف کنه که اینجوری نقطه ضعفش دست هرکس ناکسی بیفته ان شالله اونقد توی زندگیش موفق شه که دوستاش حسرتشو بخورن