2777
2789
عنوان

دکتر هیز😏

1005 بازدید | 44 پست

تاهالا دکتر آقا رفتید که هیز باشه متاسفانه شهرمون هست بنا به دلایلی پیشش رفتم برای مشکلی ولی حالم بد شد اصلا طرز کلام و رفتارش معلوم بود اصلا تاهالا ندیده بودم این مدل دکتری . کیا تجربه دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همسرت میرفتی دیگه نمیتونست هیز بازی در بیاره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

متاسفانه بله حتی دوست پدرم بودن مادرم رفت با منشی صبحت کنه این پاشو فرا تر گذاشت منم فحش بارونش کردم و پاشدم از تخت معاینه می لرزیدم عین چی فشارم افتاده بود لنگان لنگان رفتم سالن انتظار دکتره پشت سرم اومد گفت چیزی نیست ولی من رو به مامانم همه چیو گفتم همه هم شنیدن حق به من دادن بعدش دکتر کلی عذر خواهی حساسه و...  ولی دیگه هیچ کدوم پامونو مطبش نزاشتیم و یادم نمی ره کلی گریه کردم جلوی جمع غریبه ولی دکتر خوبم زیاد داریم

متاسفانه بله حتی دوست پدرم بودن مادرم رفت با منشی صبحت کنه این پاشو فرا تر گذاشت منم فحش بارونش کردم ...

بله آفرین قوی بودی به نظرم همه دخترا باید نترسن و قوس باشن و شده محکم‌بزنن دهنش آفرین ساکت نموندی

اره دندونپزشکم کم مونده بود همونجا بکشه پایین😂

همون دیگه همه شاخه ها هست فقط دوست دارم همه دخترا قوی باشن و نترسن ترس بزارن کنار میتونن طرف و بگیرن یه مشتی هم بهش بزنن🥰