اقا من برادرام بخاطر اینکه خواستگارای داغونمو رد کردم چن ساله قطع ارتباطم حالا من سرسفره پدرمم اینا دلپیچه گرفتن که کی نگهت میداره وازین حرفا بعدشم هی واسه دوست وهمسایشون خواستگار ودختر پیدا میکنن واسه منم چن تاداغون پیدا کردن خودش وهمسرش ولی افتضاح بودن همسر برادرم هروقت میاد خونمون هی جلو پدرمادرم میگه توروستای ما ۲۰ساله هارو نمیگیرن چون سنشون بالاس وباآب وتاب ازازدواج سن کم میگه واصلا حالم بد میشه منم دقیقا چون ازافکارشون بدم میاد پامو نمیزارم خونشون چون حوصله شنیدن این خزعبلاتو ندارم احترامشم نگه میدارم ولی حاضر نیستم رفت وامد کنم باهاشون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بش بگو کاش تو روستاتون یکم به بلوغ عقلیم فک کنن هر بچه سنیو شوهر ندن ک تهش با کله برن تو زندگیه بقیع
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
زیر ۲۰ ازدواج کردن هنر نیس با هر کی دوست داری و هروقت صلاح دونستی ازدواج کن
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️