2777
2789

اقا من برادرام بخاطر اینکه خواستگارای داغونمو رد کردم چن ساله قطع ارتباطم حالا من سرسفره پدرمم اینا دلپیچه گرفتن که کی نگهت میداره وازین حرفا بعدشم هی واسه دوست وهمسایشون خواستگار ودختر پیدا میکنن واسه منم چن تاداغون پیدا کردن خودش وهمسرش ولی افتضاح بودن همسر برادرم هروقت میاد خونمون هی جلو پدرمادرم میگه توروستای ما ۲۰ساله هارو نمیگیرن چون سنشون بالاس وباآب وتاب ازازدواج سن کم میگه واصلا حالم بد میشه منم دقیقا چون ازافکارشون بدم میاد پامو نمیزارم خونشون چون حوصله شنیدن این خزعبلاتو ندارم احترامشم نگه میدارم ولی حاضر نیستم رفت وامد کنم باهاشون

خدایا داده ونداده ات راشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو روستای شما ادمای بی فرهنگی داره دیگه 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

بش بگو کاش تو روستاتون یکم به بلوغ عقلیم فک کنن هر بچه سنیو شوهر ندن ک تهش با کله برن تو زندگیه بقیع

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

ببخشیدا زن داداشت بیخود کرد اون حرفش از بیعقلییشه 

زیر ۲۰ ازدواج کردن هنر نیس با هر کی دوست داری و هروقت صلاح دونستی ازدواج کن

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
سم خالصه برادرزادمم میگه میخواد ۱۲شوهر بده منم گفتم زندگی خودته ربطی،بهم نداره 

یا حسین برادرت چیزی نمیگه؟

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
مگه چند سالته عزیزم روستاشون چقدر عقب موندن که دختر رو تو شوهر خلاصه کردن

۳۰سالمه عزیزم اونم جالبه هم سن منه ولی عقیدش عجیبه هیچوقت بی احترامی نکردم خونش فقط نمیرم میگه چرا نمیای الکی میگم سرم شلوغه 

خدایا داده ونداده ات راشکر