سلام بچه ها
یه پسره ای هست من روش کراش دارم اونم حس میکنم داره ولی مطمئن نیستم بعد اینم بگم که هم رشته ای هستیم تقریبا(اون پزشکه من دارو)شمارمو گرفته بود باهام هماهنگ میکرد که کی باید برم و اینا بعد هفته قبل یه مشکلی پیش اومد برام بهش پیام دادم گفت شنبه هفته بعدش باهام هماهنگ میکنه از نزدیک معاینه کنه کلا همیشه شنبه ها باهام هماهنگ میکرد با اس ام اس ولی یهو جمعه شب ساعت یازده پیام داده بود تو واتساپ که من فردا نیستم و باهات برای دوشنبه سه شنبه هماهنگ میکنم منم امتحان داشتم اصن آنلاین نبودم خلاصه کلا پیامشو سین نزده بودم دیگه خودش فردا زنگ زد واسه هماهنگی و اینا (ولی اصلا سابقه نداشت واتساپ پیام بده بعدم آخه اینم شد حرف که حالا باهات هماهنگ میکنم خب یه اس میداد هماهنگ میکرد مث همیشه این که دیگه گفتن نداره)یا دفعه قبل براش نتیجه آزمایش فرستادم قشنگ داشت چتو کش میداد با یه سری نشونه دیگه خلاصه بخاطر همینا من فک میکنم اونم کراش داره ولی مطمئن نیستم حالا دفعه قبل یه ماه پیش برام آزمایش نوشته بود من الان انجام دادم ولی نگفت که نتیجشو براش بفرستم (همیشه میگفت)حالا بنظرتون بفرستم یا نه؟بعد چی بگم که سر صحبت باز بشه؟؟؟
یا اصلا هیچی نفرستم آخه نگفته که بفرستم یوقت کوچیک نشم