2777
2789

منظورت چیه از تاثیر داره

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری خواب میری با صدا؟

کسی که خوابش بیاد می‌خوابه حالا تو بالاسرش سریال ببین هنذفری تو گوشش باشه یا ....

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

آره عزیزم سوره بقره عالیه صوتش برای دفع دعا و چشم و طلسم و اینا ... قرآن سراسر آرامشه چه خوندن چه گو ...

خوندنش سخته 

خوابم میبره موقع گوش دادن مشکلی نیست 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
یعنی موقع خواب گوش میدم باز جواب میگیرم یا حتما باید تو بیداری گوش داد؟

از مرجع تقلید بپرسی بهتره

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃