2777
2789
عنوان

* عشق پاک *

552 بازدید | 16 پست
آپلود عکس به حکم عشق بنا شد در آسمان علی علی ازان تو باشد تو هم ازان علی چه عاشقانه همه عمر، مهربان علی به نان خشک علی ساختی به جان علی ====================== دوست دارم که دمادم نفسی تازه کنم کنج ایوان بنشینم نفسی تازه کن م زیر آن بارش باران که دلم میخواهد راستش از تو چه پنهان که دلم میخواهد تا نفس هست دمادم به علی فکر کنم فارغ از عالم و آدم به علی فکر کنم تا غمی که به دل هست ز خاطر ببرم فقط از وصف علی لذت وافر ببرم غصه ی هیبت این مرد شنیدن دارد چشم واکن که به تصویر کشیدن دارد ... (حمیدرضا برقعی ) آپلود عکس این سپردن دست عروسی به تکیه گاهی یک مرد نیست؛ این سپردن انسان است به حریم بی انتهای عصمت این پیامبر صلی الله علیه و آله نیست که دخترش را به علی علیه السلام می سپارد؛ این خداست که اختیار و اعتبار بشر را به علی و زهرا علیهاالسلام وامی نهد . . . آپلود عکس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اون کد کار نمیکنه هر جا میرم..مبیزارم نمیخونه همو قبلی رو برات میزارم..
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
مشگل اون کد اینه. از مرکزش پشتیبانی نمیشه باید دوباره از نو ساخته بشه.. فعلا همین رو برات گذاشتم این که پخش میشه میشنوی؟
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=979031&postID=38237305 با اجازه زهرا جان اینجا هم مایل بودید سر بزنید صلوات بفرستید برای این دو بزگوار.. بر همه بچه شیعه ها مبارک الی الخصوص سادات