2777
2789

دکترم ۴ تا از این آمپول بهم داده دو هفته اول که زدم انگار فلفل قرمز تزریق کردن به من ، کلی درد و سوزش داشتم از همون لحظه ی اول تزریق ، الان هفته سوم که تزریق کردم هیچ دردی ندارم ! چرا ؟ طبیعی هستش ؟ مگه میشه دو هفته درد داشته باشی هفته سوم نداشته باشی ؟!!!! 

نکنه آمپول خراب شده 😑

درد دارم یه جور مصیبته حالا ندارم به جور دیگه استرس گرفتم..   

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دفعه که زدم درد داشته .بعضی وقتا سوزش داشته بعصی وفتا نه

خب پس امشب سوزش نداره طبیعی هستش ؟ خودمو آماده کرده بودم برای سوزشش هفته پیش تا ظهر جمعه درد کشیدم الان اومدم خونه انگار نه انگار 🤭 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
من برلکس یکی دو هعتا اول چیزی نفهمزدم الان که میزنم خیلییی سوزش داره انگاری سوخته

چه جالب ، من بر عکس تو دو هفته ی اول مردم از دردش امشب ولی انگار خبری از درد نیست برای همین نگران شدم 

خب پس امشب سوزش نداره طبیعی هستش ؟ خودمو آماده کرده بودم برای سوزشش هفته پیش تا ظهر جمعه درد کشیدم ا ...

اره بابا.الکی حاشیه نساز.خارجیشو بگیری بهتره.پورلوتون

تورو سننه قربونت برم!!!!
به منم گفت بزن  من نرفتم بزنم!!    البته آمپول هم گرون بود!!

نه خیلی گرون نبود چون ایرانی داد بهم ولی اگه گفت بزن حتمن بزن ، من برای طول سرویکس بهم داده ، به شما برای چی گفت بزن ؟  

اره بابا.الکی حاشیه نساز.خارجیشو بگیری بهتره.پورلوتون

آخه جایی که میرم که خودشون داروخونه دارن بهم ایرانی شو داده ، آخه ترسیدم داروش خراب شده حتمن 😂😂😂 

نه خیلی گرون نبود چون ایرانی داد بهم ولی اگه گفت بزن حتمن بزن ، من برای طول سرویکس بهم داده ، به شما ...

به منم گفته بود بچه ات پایینه و فلانه و ...   آمپول نزدم بعد چون دکتره خیلی بهم استرس می داد من هم رفتم پیش یه دکتر دیگه!!!  

الان بچم یک سالشه!

به منم گفته بود بچه ات پایینه و فلانه و ...   آمپول نزدم بعد چون دکتره خیلی بهم استرس می داد من ...

آهان بچه تون به دنیا اومده 😍👌🏽 من ولی طول سرویکسم توی ۲۲ هفته ۳۲ هستش برای همین میترسم کمتر بشه تازه از اول بارداری شیاف هم میذارم خود دکتر داده 

آهان بچه تون به دنیا اومده 😍👌🏽 من ولی طول سرویکسم توی ۲۲ هفته ۳۲ هستش برای همین میترسم کمتر بشه ت ...

به منم شیاف داد خوشم نیومد استفاده نکردم!!!  

دکتر اولی بهم می گفت بچه ات پایینه تا رفتی خونه یه بالش بزار و پاهات بالا بزار باشه!!   باید کامل استراحت کنی!!   خیلی ترسیدم!!   بعد چند روز ترس رفتم یه دکتر دیگه کلی بهم آرامش داد و گفت اگه قبلا پیاده روی داشتی الانم می تونی پیاده روی داشته باشی!!!