2777
2789
عنوان

حس میکنم دیر شده واسه بچه دار شدنم😔

2620 بازدید | 115 پست

من ۳۰ سالمه

سه سال پیش اولین بچه مو ۱۹ هفته به دلیل مشکل ستون فقرات سقط کردم

بعد سه ماه باردارشدم

اونم ۲۳ هفته زایمان زودرس شدم

چندماه پیشم یه بارداری پوچ داشتم بعده یکونیم سال اقدام..ـ

الانم فهمیدم غلظت خون دارم و نارسایی دهانه رحم

ولی نمیدونم چرا باردار نمیشم باوجود داروهای گیاهی تقویتی ک خوردیم.

اگه سنم کمتر انقد عجله نمیکردم و استرسم کمتر میشد..

تمام هم سن و سالام چنتا بچه دارن

اینکه واس من انقد دیر شده داغونم میکنه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز سیف قاطع بخون  تو گوگل سرچ کن  خیلی  خیلی جواب میده 

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره