2777
2789
عنوان

حس میکنم دیر شده واسه بچه دار شدنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دکتر سنتی ک میرم کارش حرف نداره خیلیا از پیش بهترین متخصصا ناامید اومدن پیشش جواب گرفتن

همون پیشش تحت نظر باش برای غلظت خون هم درمان انجام بده به حق شش ماهه کربلا این دغعه حتماجواب میگیری

کدوم شهره؟ آدرس بده شاید خیلیا به کارشون بیاد

قم هستن هفته ای یکبار میان تهران

یه خانمی اومد پیشش میگفت پیش بهترین دکترا رفتم گفتن نمیشه میگفت آل یاسین گفت باید تخمک اهدایی بگیری قبول نکردم اومدم اینجا با دومین دوره ی داروش باردار شدم

ان شالله مامان میشی به زودی 

انرژی مثبت بده به خودت 

دیگه بسپار به خدا 

تا اینجا هم هر چی شده خواست و حکمت خدا بوده 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
قم هستن هفته ای یکبار میان تهران یه خانمی اومد پیشش میگفت پیش بهترین دکترا رفتم گفتن نمیشه میگفت آل ...

اگه انقدر خوبه پس نگران نباش نتیجه میگیری به امید خدا منتها طب سنتی یه مقدار طول میکشه باید صبور باشی

این نیز بگذرد...