2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون

231 بازدید | 16 پست

دوستان من سالگرد ازدواجم میخوام برم اتلیه شوهرم کت و شلوار مشکیشو تو عروسیمون پوشید الان میخوام کت و شلوار ابی پررنگ بپوشه تنوع باشه.خودمم لباس سفید ساده بلند مثل فرمالیته..بادکنکو کیک کوچیک هم گفتن بگیرم .حالا کراوات همسرمم تم ابی باشه؟ کیکو بادکنکم ابی نقره ای یا طلایی بگیرم؟ پیشنهادتون چیه ..البته دست گل عقدمو میخوام ببرم سفید نارنجیه .یا نبرم؟ 

دسته گل نگیر 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس اسپرت بپوشید

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
به نظرم خیلی خز این لباس یه چی جرید با تنوع بپوش دست گل که اصلا نبر بالا

یعنی چی مثلاااا بپوشم اخه من فرمالیته نرفتم دوس دارم با لباس ساده سفید عکس بگیرم حالا برم مزون شاید رنگ لایت یاسی صورتی هم باشه بردارم

عه پس پیراهنو کراواتشو چی بزنم 😛

کت شلوارش وهر منم مشکی یه میرهن سفید کراوات ام مشکی چون دست گلت رنگش بیشتر بااین رنگ کت شلوار سازگاره تم کیک و بادکنک ام سفید طلایی خوشگله 

اگه دسته گلت نارنجیه کراواتم نارنجی باشه 

اگه نه کراوات ابی روشن 

کیک هم ترکیب ابی و سفید

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
لباس اسپرت بپوشید

اینو خودمون میخوام فضای باز برم بگیرم .اخه تا سالگردم مزون لباس عروسم .ی لباس رایگان میده مثل فرمالیته .از اونجاییم ک عکس و ارایش عروسیمو دوس ندارم .خواستم اینجوری برم .اولین سالگردمه .عردسیم نگرفتم

کت شلوارش وهر منم مشکی یه میرهن سفید کراوات ام مشکی چون دست گلت رنگش بیشتر بااین رنگ کت شلوار سازگار ...

کراواتش فک کنم تو تم طلایی هم باشه خوب میشه نه؟؟ ..یعنی مشکی لز ابی شیک تره؟