2777
2789

بله

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان احساس میکنم جدی گرفته نمیشم

نمیدونم کجای رفتارم ایراد داره

خیلی مهربونم

خوش برخوردم

دلسوزم

اما تو هر حیطه ای که وارد میشم جدی گرفته نمیشم . مثلا الان تو گروه کاری هر چی سوال می پرسیدم می دیدن جواب نمیدادن این فقط یه موردش بودا

وا  استارتر کجایید 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
دوستان احساس میکنم جدی گرفته نمیشم نمیدونم کجای رفتارم ایراد داره خیلی مهربونم خوش برخوردم دلسوز ...

ایراد کار هموت مهربون بودن خوش برخورد بودن.....و چون قطعا زیرآب کسی رو نمیزنی اگه می زدی ازت حساب می بردن 

ایراد کار هموت مهربون بودن خوش برخورد بودن.....و چون قطعا زیرآب کسی رو نمیزنی اگه می زدی ازت حساب می ...

وای دقیقا از کجا فهمیدی؟من دل کسی رو نمیشکنم زیر آب نمیزنم  اما دلمو میشکونن شده زیر آبم زدن