2777
2789
عنوان

خشکی شدید پوست

63 بازدید | 9 پست

سلام ببخشید یه سوال من پوست بدنم خیلی خشکه پوسته پوسته نمیشه ولی ذره ای لطیف نیست یه حالت زشت وشکننده داره پوست صورتمم با این که خشکم پر از جوشه مرطوب کننده ولوسیون هم میزنم حالت لزجی میگیرم فقط اصلا تاثیری نداره پر مو هم هستم شیو میکنم چند برابر بدتر میشم کسی راه حلی نداره اخه با این پوستم خشکه صورت وبدنم پراز جوشه خسته شدم

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

تا حالا پیش متخصص سنتی رفتی؟بنظرم یه مشکل درونی داری

مثل سودا یا صفرای شدید

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منظور از سودا و صفرا چیه؟ 

اصطلاحاتیه که تو طب سنتی هست

میگن بدن از چهار طبع تشگیل شده که تو بعضی ها یکی ازین طبع ها غلبه پیدا میکنه و باعث بیماری میشه

هرکدوم از طبع ها خصوصیاتی دارنو ممنوهیات غذایی و رفتاری دارن.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
از کجا بفهميم طبعمون چیه؟ 

باید یه متخصص تشخیص بده

همه اینا به خاطر اینه که ما اطلاعات درستی از پوست بدنمون نداریم ما فقط یاد گرفتیم چی بخوریم از داخل بدن وارد کنیم اما باید بدونی که پوست احتیاج به مراقبت دارد پوست شما کاملاً قلیایی شده به خاطر شوینده که استفاده می کنی عزیز دلم شوینده تو صابون تو که قلیایی عوض کن اسیدی بگیر تا درست بشه بعدشم اون موقع که بعد از لوسیون استفاده کنید شما سه تا مشکل دارید برای اینکه مشکلات حل بشه بهت توصیه می کنم یه سری به فروشگاه سایرین گالری بزنی البته احتیاج نیست از خونه بری بیرون اینستاگرامشو واست میزارم باز کن برو داخلش هرچی بخوای سفارش میدی برات میاره من خودم از قرص مکمل هیربرست ریزش مو و آبرسان ژلی برای پوست صورتم استفاده می کنم sirengallery.ir هر چه زودتر پوست خوب خوب بشه چون پوست خشک واقعاً وحشتناک کرد خودم هم همین طور بودم