2777
2789
عنوان

خانوما بیایید یه کم دردو دل کنیم

103 بازدید | 11 پست

مثلا خود هم خوش قیافه ام هم کلا رفتارمم خوبه ولی زیاد به دل کسی نمیشینم مثلا اگه تو یه جمعی باشیم همیشه منو نادیده میگیرن ولی بعضی ها هستن که واقعا مثل اینکه مهره مار دارن با همون دیدار اول ب دل میشینن توجهه زیادی هم بهشون میشه

خدایا بچه هامو به راه راست هدایت کن همیشه در پناهه تو آمین

منم،دقیقا مقل توم واقعا چرا😐

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه به یه چیزی حساس بشم دیگه تا مدتها ذهنم درگیر میشه الانم همونطوری شدم چیکار کنم

حساس نشو خودتو بزن ب بیخیالی

نمیتونم از سرشبی دارم با خودم کلنجار میرم که بهش فکر نکنم اما انگار بدتر

زیادی حساسی اینجوری اثلا خوب نیست به چیزایه مثبت خوب فکر کن

منم چند روزه خیلی دلم گرفته..پس خدا کی میخواد به منم بچه بده  خسته شدم از انتظار

ایشالا که به زودیه زود بچه دار میشی گلم منم خودم چهار سال نازایی داشتم انشالله که دامن توهم سبز بشه ب همین زودیا

من همیشه انرژی منفی میدم برعکس همسرم باید چیکار کنم درست بشم

خب میگم نباید به چیزایه منفی فکر کنی همیشه باید مثبت فکر کرد انرژی مثبت بده انفد هم حساس بودن انرژی منفی دادن ب طرف خوب نیست