بچه ها بیاین بگین ک شوهرهتون چقدر حقوق میگیرن راضین شغلشون چیه من خودم پول یکی از معیارای انتخاب شوهره واسم و میخوام شوهرم پولدار باشه بگین شعلو درامدشون چطوریاس ک کسایی مثل من بتونن بهتر انتخاب کنن مثلا ی خاستگار داشتم بازاری بود رد کردم بعد فهمیدم چقدر پولدار بوده پشیمون شدم اون موقع فکر میکردم میدونم پول همه چی نیست ولی خب یکی از معیارامه نمیگم کله ولی خب یدونه از معیارامه ک حقیقتا مهمه
واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش میافته اگه همیشه اونهایی که دوستشون داریم، همونقدر دوستمون داشته باشن و اونهایی که میخوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستونها برف بباره و آدمهایی که میخوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچوقت فراموشمون نکنن و پیامهایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همونهایی دریافت کنیم که یکدفعه توی ذهنمون ظاهر میشن؛ اونهایی که دلتنگشون شدیم، بیدلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچکس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیتهای نادرست نکنه و برعکس؛ آدمها مثل مهرههای شطرنجی که کاملاً حرفهای بازی میشه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوبهای انسانی که محدودشون نمیکنن، جلو برن و هیچکس، هیچوقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ARMY
انشالله موفق باشی خاهره من که داره میره طرحش رو و همش میگه میخوام برم جاهای دور و مناطق محروم که حقوقم زیاد شه.میگه اونجا بهم ۱۲ یا بیشتر میدن.😁 نمیدونم چرا اینجوری پول پرست شده🤣😅
من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
انشالله موفق باشی خاهره من که داره میره طرحش رو و همش میگه میخوام برم جاهای دور و مناطق محروم که حقو ...
ممنون
خداحفظشون کنه از سمتی هم واقعا حق دارن شرایط اقتصادی سختیه
واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش میافته اگه همیشه اونهایی که دوستشون داریم، همونقدر دوستمون داشته باشن و اونهایی که میخوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستونها برف بباره و آدمهایی که میخوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچوقت فراموشمون نکنن و پیامهایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همونهایی دریافت کنیم که یکدفعه توی ذهنمون ظاهر میشن؛ اونهایی که دلتنگشون شدیم، بیدلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچکس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیتهای نادرست نکنه و برعکس؛ آدمها مثل مهرههای شطرنجی که کاملاً حرفهای بازی میشه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوبهای انسانی که محدودشون نمیکنن، جلو برن و هیچکس، هیچوقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ARMY
خودم دانشجوم ولی صد در صد تا دکترا و حتی بالاتر ادامه میدم برای پولدار شدن خانوادمم معمولین بابام کا ...
بالاتر از دکترا مدرکش چی میشه اسی😑
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
اخه میدونی منو مامانم تو خیابون داشتیم رد میشدیم یهو ی پیره مرده جلومونو گرفت گفت ی پسر دارم اینجوری دوتا خواهر داره کلیم ازش تعریف کرد از هیکلو قیافشم تعریف کرد مامانم راضی بود ولی چون ۱۸ سالم بود و میخواستم درس بخونم رد کردم بعد اونم اصلا خاستگار برام نیومد تازه خوده پیره مرده هم تو بیمارستان کار میکرد حقوق داشت ب قول مامانم تو پیریشون محتاج پول پسرشون نمیشدن