بچه ها بیاین بگین ک شوهرهتون چقدر حقوق میگیرن راضین شغلشون چیه من خودم پول یکی از معیارای انتخاب شوهره واسم و میخوام شوهرم پولدار باشه بگین شعلو درامدشون چطوریاس ک کسایی مثل من بتونن بهتر انتخاب کنن مثلا ی خاستگار داشتم بازاری بود رد کردم بعد فهمیدم چقدر پولدار بوده پشیمون شدم اون موقع فکر میکردم میدونم پول همه چی نیست ولی خب یکی از معیارامه نمیگم کله ولی خب یدونه از معیارامه ک حقیقتا مهمه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگ اونو رد کردم خدا کنه تو بهترین موقعیتم اون فردی ک با اون شرایطی ک میخوام قسمتم شه ولی ی چیزو بگم حالت دردو دل گونه؟خیلی دوست دارم خاستگار زیاد داشته باشم مثل خواهرم ولی ندارم 😔😔😔😔😔😔😔تاحالا دوتا داشتم هردوشونم بازاری