2777
2789

توروخدابگیدکسی بوده پسرش این مشکلوداشته باشه هم بیضش بالاباشه هم فتق داشته باشه.نوزادمن این دوتامشکلوهمزمان توقسمت چپ داره فردامیبرم دکتربنظرتون چی میشه خیلی استرس دارم بچم همش یه ماهشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها این مشکل رو داشتن و عمل کردن  و مشکلشون برطرف شده، تا ۹_۱۰ ماهگی اگه بیضش نیومد پایین، باید عمل شه 

زمان طلایی برای عمل بیضه ، ده ماهگی هستش، معمولا  دوتا مورد رو باهم عمل میکنن، و متخصص جراحی کودکان این کار رو انجام میده،فقط باید یه مرکز و  دکتر خوب مراجعه کنی

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
فتق داشته فقط؟یابیضه ی بالا؟

داداشم فتق خفیف داشت پسرعموهام مشکل بیضه داشتن این موضوع مال قدیما بود داداش من خودبخود خوب شد خیلیم دکتر بردیمش

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خیلی ها این مشکل رو داشتن و عمل کردن و مشکلشون برطرف شده، تا ۹_۱۰ ماهگی اگه بیضش نیومد پایین، باید ...

آره دیگه مشکل اینه که وقتی فتق اتفاق بیفته میشه که بیضه بازم نزول کنه؟بعداینکه میگن وقتی فتق پیش میادبایدزودعملش کنی.یعنی چطور میشه دوتاباهم روزمیشه برای نوزادیه ماهه انجام داد انقدرفکروخیال توسرمه که نگم.ازفوق تخصص کودک وقت گرفتم

آره دیگه مشکل اینه که وقتی فتق اتفاق بیفته میشه که بیضه بازم نزول کنه؟بعداینکه میگن وقتی فتق پیش میا ...

عزیزم..نگران نباش..حالا از متخصص کودک بپرس که یه جراح عمومی کودکانِ خوب بهت معرفی کنه، وقت بگیر برو پیش جراح حتما، راهنماییت میکنه،

این چیزا الان  برای بچه ها  عادی حساب میشه، نگران نباش

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی