الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
من اسم اصلی اصلیم دارم برای اولین بار تونی نی سایت میگم نازگله اما سلنا نجم الدین رو هم دارم واقعی چون من بایه مرد افغان ازدواج کردم ورفتیم اونجا اون این اسمو برام انتخاب کرد ولی چون مشکل داشت ازم جداشد خیلی مرد خوبی بود درجه یک حیف چون مشکل بچه دارشدن داشت ونخواست من ناراحت باشم ولی منم باهاش هیچ مشکلی نداشتم اورد ومنو گذاشت سرخونه اولم طوری رفت که انگار هیچوقت نبود من خیلی کوچیک بودم۱۴سالم بود چقدرباهم خوش گذروندیم بعد یکسال ازجدایی من ازدواج کردم ازونم هیچوقت خبری نشد اینم بگم پدرم منو نمیداد واون خیلی منو دوست داشت و خیلی پافشاری کرد