2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟😋

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 209 پست
فقط پودرسوخاری میزنی گوشت مرغ خشک نمیشه توی فر؟

نه توی فر درست نمیکنم.

سینه مرغ رو اول ادویه میزنم ومیزارم یه چند دقیقه بمونه بعد میزنم توی تخم مرغ وبعد پود سوخاری وبعد سرخش میکنم.

گوجه هم سرخ میکنم 

.میشه برای حاجت دلم وگرفتاریم صلوات بفرستین😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوش جان گوشت روآبپزمیزاری یاخام برای سوخاری؟

سینه مرغ خام رو ادویه میزنم میزارم چند دقیقه بمونه که بره تو خوردش بعد میخوابونم تو تخم مرغ بعد پودرسوخاری رو میریزم روش و سرخش میکنم. سیب زمینی هم کنارش سرخ میکنم

تو که اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                 میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستی    خدایا شکرت نی نی رو سالم برسون بغلم 
مرسی که توضیح دادی نوش جان

خواهش میکنم عزیزم، ممنون

تو که اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                 میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستی    خدایا شکرت نی نی رو سالم برسون بغلم 
نوش جان گوشت روآبپزمیزاری یاخام برای سوخاری؟

باید ورقه نازک کنی تاخوب سرخ شه 

بعضی جاهای مرغ عین کتف وبال وران هم میشه ابپز کنی اولش

نوش جان ولی من عهد بستم یه مدت فست فود نخوردم😅

الهیدیگه دیشب نشد بخوریم جات خالی دیشب داداشم دعوت کرد رفتیم یه پیتزا ۸۰سانت زدیم بر بدنبندری هم الان با شوهرم اومدیم بیرون برا کارش اوردم تو مسیر بخوریم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
الهیدیگه دیشب نشد بخوریم جات خالی دیشب داداشم دعوت کرد رفتیم یه پیتزا ۸۰سانت زدیم بر بدنبندری هم الا ...

نوش جانتون باشه عزیزدلم

الهی باخانوادت همیشه خوش باشی❤