2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟😋

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 209 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی بعد زایمان  دست تنهام بابچه  شوهرمم سرکار سختی بخیه وتحرک وبچه وکارای خونه یک ط ...

عزیزم زندگی همینه

حداروشکر خدا یه بچه دسته گل بهت داده .همسری داری دنبال یه لقمه نون حلال برای شما وبچه تونه داره برای شما کارمیکنه  وزحمت میکشه.

افسردگی بعد زایمانت تنهایی درد و... رودرک میکنم اماشما یه مادری ویک همسر بچه وشوهرتون بهتون نیازدارن

اگه گریه ارومت میکنم یکم گریه کن سبک شی توی خودت نریز غمباد میگیری یه دوش بگیر حالوهوات عوض شه یه چایی یاقهوه بخور انرژی بگیری شام درست کنی همسرت اومو باهم میل کنید

.میشه برای حاجت دلم وگرفتاریم صلوات بفرستین😔
فقط پودرسوخاری میزنی گوشت مرغ خشک نمیشه توی فر؟

عزیزم من تو ماهیتابه درست میکنم خیلی هم خوب در میاد

تو که اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                 میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستی    خدایا شکرت نی نی رو سالم برسون بغلم