2777
2789

موسسه اکشن بدون هزینه بازیگر شوید از همون روز اول وارد محیط فیلمبرداری و بازیگری میشود و به لوکیشن میروید و در صورت انتخاب قرارداد بسته میشود صد در صد تضمینی بدون کوچکترین هزینه از طرف شما در صورت اطلاعات بیشتر و دانستن شرایط در واتس آپ پیام بدهید

۰۹۳۵۱۴۸۱۰۵۱

قهرمان زندگی خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم حتما

د چی؟😐😂

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  

[QUOTE=217361159]موسسه کجاهست؟؟و اینکه چطور بدون هیچ هزینه ای؟تست میگیرند؟[/QUOT

موسسه تهران هست ولی برای گرفتن تست به محل فیلمبرداری میاین برای اعتماد بیشتر که هم با محیط آشنا بشین هم بدون دروغ نیست

قهرمان زندگی خودت باش
من که همین الان ترسیدم..

در محل فیلمبرداری تست گرفته میشه ترسی نداره  بازیگران هستن  عوامل فیلمبرداری و کارگردانی هستن لوکیشن میدیم خودتون میاین محل فیلمبرداری دوست نداشتیم میرین

قهرمان زندگی خودت باش