2777
2789
عنوان

آزادی بعد ازدواج

1514 بازدید | 71 پست

خانوما شما بعد ازدواج محدود شدید یا آزادی عملتون بیشتر شد؟

مثلا توی متاهلی، تنهایی مسافرت میرید؟

.

من زمان تجردم، خیلی آزاد بودم...آزادی نه به عنوان بی بندو باری، یعنی اینکه به راحتی هرجا میخواستم میرفتم، هرچی میخواستم میپوشیدم، با اینکه پدرم فرد مذهبی هستش، ولی هیچ وقت مانع من نشد..

ناگفته نماند که من هیچ وقت از اعتمادشون سوء استفاده نکردم، البته شیطنت هایی هم داشتم اما خب مقتضی سنم بود...

اما الان که متاهلم محدودیت هام بیشتر شده. قابل هضم نیس برام...نه به اون شدت...ولی خب به نسبت خونه ی پدرم محدود ترم..

شما چطور؟

من آزادیم بعد متاهلی تازه بیشتر شد🥴🥴

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂پول مسافرت ندارم محدودیتش چیه @سردسرد  

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

به نظر منم تنهایی مسافرت و گردشرفتن برای خانم متاهل بده.

مگر شوهرش پایه نباشه و نبرش

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

من برعکس تو بودم و الان خیلی آزاد تر شدم قبلا فقط هفته ای ی بار حق بیرون رفتن داشتم اونم ی ساعت نهایت

باید حتما چادر میپوشیدم ...

اما الان اینجوری نیس دیگه 

با اینکه حتی تو زندگیمون ی روز خوبم با هم ندیدیم اما هنوزم باور نکردم ما زنده ایم و از هم بریدیم ....💕🥲