2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم پذیرای مرگ باشم چه واسه خودم چه عزیزانم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 48 پست
من ميتونم پذيراي مرگ خودم باشم اما اطرافيانم و خانواده ام رو خير  به مرگ خودم اصلا فكر هم نميك ...

اره منم همینجوریم خصوصا خانواده خودم وقتی کسی از عزیزانم مریض بشه مثلا فشاری کمو زیاد بشه تاچندروز تو استرسم و کابوس میبینم ارامیش ندارم که حتی بخوابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه اون روزی که بخوام بمیرم یا عزیزانم چجور میگذره عادی یاخاص یا موقعی که فرشته مرگ میاد جونمو می ...

من قبلا خیلی درمورد مرگ میخوندم و کلیپ میدیدم و ی امر خیلی منطقی ب نظرم میومد

ولی حالا ک داداشِ جوونمو از دست دادم دقیقا مث شما شدم و حتی خییییییلی نگرانشم

همش دلم میخواد بدونم الان اونجا داره چکار میکنه و حالش چطوره 

خیلی  وضعیت روحی داغونی دارم

بنظرم هیچوقت نمیشه باور کرد ک عزیزتو دیگ نداری فقط عادت میکنی ب نبودش

مث کسی ک رفته سفر همیشه منتظری تا برگرده

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

منم میگفتم اگه یکی از عزیزانم رو از دست بدم خودکشی میکنم..پدرم مریضی سختی گرفت دکتر جوابش کرد خیلی سختی و درد کشید الان دوساله از دست دادمش.خودم رو نکشتم ولی زندگی واسم معنا نداره

وای اینی ک تو میگی بهترین نوع مرگه 

تا دو دقیقه قبل حال آدم خوب باصه و یهو تموم

ولی من اون مدل مرگو دوس ندارم ک از درد عذاب ببینم و هر روز آرزوی مرگ کنم

بقیه ش هم ک خیلی فکرتو درگیرش نکن راهیه ک باید رفت🙂

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
خیلی سخته درک‌و باورش_همش میگی الان کجاست ،چکار میکنه 😞

اره من ادم وحشتناک دل نازکیم و چندتا از عزیزانم فوبیای مرگو دارن مثل خودم نمیدونم وقتی زبونم لال چیزیشون بشه اون لحظه چه عذابی میکشن

همین زندگی واسم نذاشته نمیتونم واقعا قبول کنم مرگ رو ترس دارم از اینکه یروز پاشم و بابدترین خبر عمر ...

یک نوع او سی دی هست..یعنی وسواس فکری پس اگر دامن بزنید بهش بیمار میشید از فکر ...من این مشکل رو داشتم اما با خودم تکرار میکنم از وجودشون همسن موقع باید استفاده کنم چون فردا روز ممکنه من زودتر بمیرم یا نباشم و به هرحال زندگی واسه کسی نمی ایسته تا خودشو جمع و جور کنه و اینطوری خیلی وقته تا به چیزای بد فکر میکنم خودمو جمع میکنم 

من قبلا خیلی درمورد مرگ میخوندم و کلیپ میدیدم و ی امر خیلی منطقی ب نظرم میومد ولی حالا ک داداشِ جوو ...

مرگ خواهر و برادر خيلي سخته 

به نظرم جزو سختترين دردهاي دنياست

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
چه تلخه پذیرش همچین چیزی

خیلی زیاد ...

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️