2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم پذیرای مرگ باشم چه واسه خودم چه عزیزانم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 48 پست

این قانون بی رحمانه زندگیه که خواه ناخواه مجبور به پذیرشش هستیم. منم همیشه به این فکر می کنم که چطور همه اونایی که مردن بعد یه مدت فراموش شدن و زندگی به روال خودش برگشت انگار که هیچ وقت نبودن اصلا زندگی نکردن اصلا آرزو نداشتن اصلا تو این دنیا نبودن از اول و این خیلی برام عجیبه و از اینکه بعد از مرگم این اتفاق برا منم میفته دلم می گیره و به نظرم بیشتر از مرگ از فراموش شدن می ترسم. اما بعدش با خودم میگم حتما که احساسات ما با مردن عوض میشه و دیگه این تفکری که الان دارم بر من حاکم نخواهد بود و همه چیز رو می پذیرم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا خیلی درمورد مرگ میخوندم و کلیپ میدیدم و ی امر خیلی منطقی ب نظرم میومد ولی حالا ک داداشِ جوو ...

خدارحمتشون کنه من از تنهایی و بیکسیمه که اینقدر وحشت دارم منم مثل شماست افکارم

اره من ادم وحشتناک دل نازکیم و چندتا از عزیزانم فوبیای مرگو دارن مثل خودم نمیدونم وقتی زبونم لال چیز ...

بنظر من عذابی درکار نیس_و خدا انقد مهربون هس ک بنده هاشو عذاب نده(بجز قاتلا و‌متجاوزا و دزدا و فلان،منظورم آدمای عادی هستن)_۱۰۰٪میرن ب ی دنیای خیلی بهتر و راحت میشن ازین همه مشکلات و سختیای اینور_

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
خدا بهتون صبر بده چندسالش بود خواهرتون چرا فوت شد چقدر افکارمون مثل همه 

ممنونم

۱۸سالش بود

یه مرگ خیلی غیرمنتظره

فقط از خدامه که روح و آخرت حقیقت داشته باشه،،،،ولی اگه قیامت قصه باشه چی!؟کجا ببینمش؟

مخصوصا اگه ازت کوچیک تر باشه و مجرد🥺

اره ميدونم من خودم بچه بزرگ هستم و خواهر و برادرام رو مثل بچه هاي خودم دوست دارم يه جور عجيبي دوستشون دارم الانم همينجوري يهويي شروع كردم به اشك ريختن حتي فكر كردن بهش هم ديوونه ام ميكنه خدا بهت صبر بده خيلي درد سختيه خيلي زياد

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خدا رحمتش کنه.ان شالله اون دنیا جاش خوبه.من که میگم خوشبحالش حداقل سنش کم بوده گناهش هم خیلی کمتر.خد ...

اون که کلا پاک و معصوم بود،مثه دخترای امروزی دنبال قرطی بازی تبود،خیلی آروم ساکت مهربون،عاشق بچه ها،راستگو،...تازه درس و مشق هاش تموم شده بود

مرگ خواهر و برادر خيلي سخته  به نظرم جزو سختترين دردهاي دنياست

آره دقیقا

حتی من حس میکنم دردناک تر از مرگ پدر و مادر باشه😭

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

عزیزم مگه قدیمه که اینطوری فکر میکنی قربونت بشم ماهارو انقدددد از خدا و اخرت ترسوندن همین ترس باعث دور شدنمون از خدا شده این که به رحمت خدا ناامیدیم نمیدونیم خدا چقدر عاشق ماست....سختی های این دنیا هم کارماس ینی یه حرکت اشتباه میزنبم سرمون میاداین قانون دنیاس....جسم ما هیچه عزیزم گوشت و استخون و خونه...‌مهم روح ماهست روحمون انرژیه این انرژی جسم مارو به حرکت میندازه وقتی میمریم فقط از جسممون درمیایم .‌‌‌‌‌‌...فرض کن شما ناخنتومیگیری میندازی سطل اشغال سرتو شونه میزنی میندازی دور مگه تو میری دنبالشون بگردی یا بکی حییف؟جسم ماهم همینقدر ارزش داره برامون بعد مردن....بنظر من ادم بعد مرگ به ارامش ابدی میرسه هیچوقتم دلش نمیخاد برگرده اینجا مگه ماها الان دوس داریم برگردیم شکم مادر؟ی جا خوندم انسان بعد مرگ هیچ حس ودرکی به این دنیا نداره ‌‌‌‌‌..تو با قلب وجودت به خدا ایمان داشته باش بقیع حرفارو ول کن 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
حدس میزدم باید ادم خوبی بوده باشه .خدا هم خوبا رو زود میبره.خوشبحالش .

توی خواب چند نفر اومده گفته من خودم این دنیارو دیدم بعد خواستم بیام،جام خوبه،نگران من نباشید،دل به دنیا نبندید،

این جملات رو هم دوستش گفت هم چند نفر دیگه، عجیبه که همشون همین حرفارو گفتن،اون افراد اصلا باهم ارتباطی نداشتن که مثلا بگم براهم تعریف کردن!!

ولی خب من میترسم اون دنیا و روح واقعی نباشه

خدارحمتشون کنه من از تنهایی و بیکسیمه که اینقدر وحشت دارم منم مثل شماست افکارم

ممنون عزیزم

من خواهر و برادر دارم

پدر و مادرم در قید حیات هستن

پسر و همسرم هستن

ولی واقعا این ک میگن هیچکس نمیتونه جای کس دیگ رو پرکنه راسته

هر لحظه منتظرم برادرم بیاد

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤