2777
2789

سلام دوستان خوبین؟

میخواستم یه راهنمایی ازتون بگیرم من درسم خیلی خوبه همیشه نمرات عالی میگیرم ولی هر کاری میکنم تو زیست نمیتونم نمره خوبی بگیرم البته اینم بی تاثیر نیست که معلم زیستمون اصلا خوب نیست یعنی واقعا سوالات خیلی خیلی سختی میده و از اول سال حال همه رو گرفته فکر نکنید چون خودم نمره ام کم شده اینطوری میگم نه نمرات کل کلاسو گفت یعنی همه همینطوری ۱۰ و ۱۲ و ۱۳ و تازه زیر ده هم داشتیم ولی در کل امتحاناتش خیلی سخته ولی زیر بار نمیره میگه نه سخت نیست راحته کجاش راحته اصلا چیزایی که میگه تو کتاب وجود نداره به خدا خسته شدم از دستش چیکار کنم چجوری بگذرونم کلاسای اینو واقعا نمیتونم تحملش کنم اصلا درک نمیکنه مارو به شدت سخت میگیره فکر کنم کنکور تجربی از این راحت تر باشه اه😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=217333909]تست زیاد بزن [/QUOTE

باشه حتما ولی واقعا از دستش خسته شدم خیلی سخت میگیره یعنی کل کلاس از پس امتحانای این بر نمیان به جایی که یکم راحت بگیره از اول سال دهنمونو سرویس کرده به خدا😭😭😭

[QUOTE=217333909]تست زیاد بزن [/QUOTE باشه حتما ولی واقعا از دستش خسته شدم خیلی سخت میگیره یعنی کل ...

ببین منم عین تو بودم یعنی حرف شیمی و زیست و اینا میومد وسط حالت تهوع میگرفتم از دست معلممون ولی الان کلییی تست میزنم و میخونمو میبینم اونقدرام سخت نیس

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
نمونه سوال،الان که گوشی دست همتون هست و به بهترین منابع دسترسی  آرین، نمونه سوال بگیر و استفاده ...

استفاده میکنم فیلم های آموزشی میبینم و کتاب کمک آموزشی هم دارم ولی ایشون خیلی سخت گیره چون خودش تو دانشگاه همین درسو خونده و الان نمیدونم چی داره دکترا داره نمیدونم خیلی سخت گیره فکر میکنه همه مثل خودش همه چیو بلدن توقع داره همه چیو بلد باشی😭

ولی حتما باز هم از منابع مختلف دیگه هم استفاده میکنم ممنون😢

چندمید؟ 

هر چی بتونی پایتو قوی کنی به نفع خودته یه روزی میرسه ممنونش میشی .کنکور اگر ۱۵۰۰ نمره داشته باشه ۶۰۰ نمره مال زیسته ۳۰۰ نمرش مال شیمی پس تا میتونی این دوتا درسو قوی کن که قبولی رو تضمین میکنه

چندمید؟  هر چی بتونی پایتو قوی کنی به نفع خودته یه روزی میرسه ممنونش میشی .کنکور اگر ۱۵۰۰ نمره ...

من امسال دهم هستم❤

بله درسته پایه باید قوی باشه❤

خیلی مطالعه میکنم ولی از پس سوالات معلم برنمیام😢