دو روز بود شوهرم باهام قهر کرد من هی پیام دادم و خونشون زنگ زدم حالشو پرسیدم چون میگفت مریضم اون جواب نمیداد. بعد از دوروز بهم گفت حق نداری بری سرکارت دوباره بحث کرد منم گفتم برو همون قبرستونی ک بودی بعد دوروز بعدش خواهرش زنگ زد گفت دستم خورده پیامت باز شده چرا به داداشم این حرفو زدی من هیچی نگفتم بعدا ساعت پیامو دیدم موقعی بود ک شوهرم سرکار بوده حالا میگم خواهرت دروغگوعه میگه ن اون راستگو ترین انسان زندگیمه 😬😬کارش زشت نبود ؟
اخه یه بار خواهرش بهم گفت زندگی همش قربون صدقه و محبت نیست یه وقتایی با ناراحتی یه حرفی رو بهش بگو داد بزن اخم کن گفتم والا میترسم ازش گفت ن اینجوری میفهمه حواست بوده ک اون کم پیداست 😬
من یکم ادم منطقی بودم و بیشتر از سنم میفهمیدم گفتم به کم سن و سال شوهر نکنم بشم مثل مادر براش چون بیشتر دوستامم بزرگتر از خودم بودن افکارم یکم فرق داره با هم سنام🤦🏻♀️
توام روسری قرمز وصورتی ونارنجی بپوش...حالاچادر سرمیکنی؟؟بگو منو از اول مانتویی دیدیااا دوست نداشتی؟؟ ...
چادری نبودم بهم گفت خونه یه سری افراد بهت میگم ک چادرسر کنی چون مرداشون هیزن یا مثلا حرم گفتم خب اینارو میدونم . بعد از عقد گفت هروقت بدون من هرجا بری باید با چادر باشی 😅منم قبول کردم یه بار واقعا چادرام خیس بودن با مانتو رفتم به داداشم گفته بود پریسا با من لج میکنه چادر نمیپوشه . بعد من یه بار فقط گفتم من واسه شوهر خودم نمیپسندم تیشرت قرمز و نارنجی و صورتی بپوشه (بابا خب نظامیه مثلا )بهش نمیاد ولی اونجوری گفت😅
از اون نظامیاس که باید حتما چادرسر کنه زنش؟؟ ولش کن بذار بپوشه بابا..منم چادریما شوهرمم نظامیه
اخه وقتی اون میگه دستبند انگشتری ک من بگم باید دستت باشه رنگ کرمت اونکه من میگم خوبه باید باشه من اصلا اختیاری ندارم واسه کوچیکترین کارم . فقط یه بار گفتم منم قرمز دوست ندارم با یه عالمه شکلک جلوی تیشرتت مثلا گنده انگلیسی نوشته بنگ بنگ ولی هی میپوشه😂😂