2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم پیام من به شوهرم رو خونده کارش زشت نیست؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 73 پست
شوهرت بهت میگه برو همون قبرستونی که بودی؟؟

نه همیشه میگفت اگه یه شب بهم پیام ندیم یعنی تا اخر عمر میتونیم بدون هم باشیم .دو شب شب بخیر میگفتم توی روز هرجا رفتم و اومدم خبر دادم اما جوابمو نداد، بعدم زنگ زد گفت قول بده درست میشی گفتم مگه چه ایرادی دارم گفت حق نداری پس بری سر کلاست کنسل کن تا ادم بشی بمون تو خونه بعدم قطع کرد منم پیام دادم گفتم بعداز دوروز باز اومدی دعوا میکنی برو همون قبرستونی ک بودی 

عزیزم از الان بهش رو بدی سوارت شده و بدبخت شدی... خیلی رک بگو اون اگه داداش توعه ایشونم داداشه منه ه ...

ن اخه نمیزاشت من از خونه بیرون برم منم دیگه خجالت میکشیدم کلاسمو کنسل کنم ابروم رفت پیش شاگردام به داداشم زنگ زدم گفتم نمیزاره برم بیرون . داداشم بهش زنگ زد گفته هر وقت وقت داشتی باهم صحبت کنیم اونم گفته خودم میخواستم بهتون زنگ بزنم خواهرت مو روی سر من نزاشته😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه همیشه میگفت اگه یه شب بهم پیام ندیم یعنی تا اخر عمر میتونیم بدون هم باشیم .دو شب شب بخیر میگفتم ت ...

الکی پیاماتو جواب نمیداد؟؟نکنه پیاماتو خواهرش خونده حذف کرده شوهرت ندیده فکر کرده بهش تین دوروز اصلا پیام ندادی

ن اخه نمیزاشت من از خونه بیرون برم منم دیگه خجالت میکشیدم کلاسمو کنسل کنم ابروم رفت پیش شاگردام به د ...

عزیزه دلم یعنی چی نمیزاره از خونه بیرون بری🤦 مگه اسیر و زندانیشی گلم اگه عقد نکردی حتما سبک سنگین کن خودتو بدبخت نکن

مگه قرمیدی

😂😂 نه من گفتم مامانم واسه من حرص میخوره انقدر گریه کردم فشارش بالا رفته اونم گفت چه ربطی به داداشم داره الان مامان من فشارش بره بالا پس بخاطر اینه ک عروسش میاد اینجا ک و ن قر میده 😑

الکی پیاماتو جواب نمیداد؟؟نکنه پیاماتو خواهرش خونده حذف کرده شوهرت ندیده فکر کرده بهش تین دوروز اصلا ...

ن گفت مریض بودم حال نداشتم  😔من کرونا داشتم حالم بد بود همش باهاش تصویری حرف میزدم زیر سرم بودم اس میدادم 

چ قدر خاله زنکه

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
عزیزه دلم یعنی چی نمیزاره از خونه بیرون بری🤦 مگه اسیر و زندانیشی گلم اگه عقد نکردی حتما سبک سنگین ک ...

عقد کردم یکساله بهش میگم اسیر گرفتی ؟ برده میخوای ؟ میگه دلتم بخواد من حواسم بهت هست توجه میکنم بهت باید یاد بگیری سر خود نیستی واسه هر چیزی اجازه بگیری حتی حموم و دستشویی😑 مثلا حموم برم نگم بهش ناراحت میشه 

ن گفت مریض بودم حال نداشتم  😔من کرونا داشتم حالم بد بود همش باهاش تصویری حرف میزدم زیر سرم بود ...

خب دیگه مریض بوده حال نداشته... تمام..بعدشم قرار نیست همه کاراتو از صبح تاشب براش بنویسی که برای خودت حریم داشته باش چیزی پرسید جواب بده همین