2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم پیام من به شوهرم رو خونده کارش زشت نیست؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب کردی هرچی گفتی بذار موضع اون شوهر بچه ننت هم معلوم بشه

اخه یه بار خواهرش بهم گفت زندگی همش قربون صدقه و محبت نیست یه وقتایی با ناراحتی یه حرفی رو بهش بگو داد بزن اخم کن گفتم والا میترسم ازش گفت ن اینجوری میفهمه حواست بوده ک اون کم پیداست 😬

چند سالشه شوهرت اینقدر رومخه؟؟

شوهر ۳۲ خودم ۲۶

من یکم ادم منطقی بودم و بیشتر از سنم میفهمیدم گفتم به کم سن و سال شوهر نکنم بشم مثل مادر براش چون بیشتر دوستامم بزرگتر از خودم بودن افکارم یکم فرق داره با هم سنام🤦🏻‍♀️

شوهر ۳۲ خودم ۲۶ من یکم ادم منطقی بودم و بیشتر از سنم میفهمیدم گفتم به کم سن و سال شوهر نکنم بشم مثل ...

خوبه ۶سال که زیاد نیست منو شوهرمم ۶سال فاصله سنی داریم...اینجوری همه بلوغاتون باهم بوده...حالا اولاشه بگیرش زبون...به خواهرشم اجازه دخالت نده

اگه جدی میگی که خدا بهت صبر بده 😭😭😭 

متاسفانه جدی میگم مثلا داداشمینا اومدن خونمون رفتم بچشو بغل کردم وسط چت بودم گفتم داداشمینا اومدن من میرم بعد پیام میدم ناراحت شد گفت چرا نگفتی میشه برم 😂😂

خوبه ۶سال که زیاد نیست منو شوهرمم ۶سال فاصله سنی داریم...اینجوری همه بلوغاتون باهم بوده...حالا اولاش ...

مثلا میگه باید چادر سر کنی بعد خودش میگه من جوونم میخوام تیشرت قرمز و صورتی و نارنجی بپوشم 😑 خب من چرا سیاه بپوشم 🥴

مثلا میگه باید چادر سر کنی بعد خودش میگه من جوونم میخوام تیشرت قرمز و صورتی و نارنجی بپوشم 😑 خب من ...

توام روسری قرمز وصورتی ونارنجی بپوش...حالاچادر سرمیکنی؟؟بگو منو از اول مانتویی دیدیااا دوست نداشتی؟؟خودت چادر دوست نداری؟؟

توام روسری قرمز وصورتی ونارنجی بپوش...حالاچادر سرمیکنی؟؟بگو منو از اول مانتویی دیدیااا دوست نداشتی؟؟ ...

چادری نبودم بهم گفت خونه یه سری افراد بهت میگم ک چادرسر کنی چون مرداشون هیزن یا مثلا حرم گفتم خب اینارو میدونم . بعد از عقد گفت هروقت بدون من هرجا بری باید با چادر باشی 😅منم قبول کردم یه بار واقعا چادرام خیس بودن با مانتو رفتم به داداشم گفته بود پریسا با من لج میکنه چادر نمیپوشه . بعد من یه بار فقط گفتم من واسه شوهر خودم نمیپسندم تیشرت قرمز و نارنجی و صورتی بپوشه (بابا خب نظامیه مثلا )بهش نمیاد ولی اونجوری گفت😅

چادری نبودم بهم گفت خونه یه سری افراد بهت میگم ک چادرسر کنی چون مرداشون هیزن یا مثلا حرم گفتم خب این ...

از اون نظامیاس که باید حتما چادرسر کنه زنش؟؟

ولش کن بذار بپوشه بابا..منم چادریما شوهرمم نظامیه

از اون نظامیاس که باید حتما چادرسر کنه زنش؟؟ ولش کن بذار بپوشه بابا..منم چادریما شوهرمم نظامیه

اخه وقتی اون میگه دستبند انگشتری ک من بگم باید دستت باشه رنگ کرمت اونکه من میگم خوبه باید باشه من اصلا اختیاری ندارم واسه کوچیکترین کارم . فقط یه بار گفتم منم قرمز دوست ندارم با یه عالمه شکلک جلوی تیشرتت مثلا گنده انگلیسی نوشته بنگ بنگ ولی هی میپوشه😂😂