یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بکینگ پودرش حتما باید به اندازه باشه کم بریزی اسفنجی نمیشه زیاد هم بریزی یهو پف میکنه بعد که کیکت پخت پفش میخوابه مواد مایع و تخم مرغ رو با هم مخلوط کن جداگانه مواد خشک رو با هم ارد هم سه بار الک کن تا حسابی هوای داخل ارد گرفته بشه
ببین عزیزم هم زدن خیلی مهمه موقعی ک داری ابتدا هم میزنی انقد باید هم بزنی تا تخم مرغ و شکر سفید بشه بعد ارد و ک میریزی اروم اروم با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم بزنی
یاد خوبان نه حساب ک فراموش شود و نه چراغ است ک خاموش شود ،جویباریست از محبت ک همیشه جاریست
اول تخم مرغها رو باید خیللللی خوب هم بزنی حداقل ۵ دقیقه با هم زن برقی هم بزن بذار خوب کف کنن و پف کنن بعدش زمان پخت خیلی مهمه...زمان پختت رو باید طوری تعیین کنی که هم کاملا پف کنه کیکت هم داخلش خوب خوب بپزه و ترد بشه