2777
2789

من بچه بودم خواب دیدم با مامان بابام تو کوچه داریم میریم یه اقاهه همون موقع دنبال یه گوسفند میدویید و نمیتونه بگیرتش بعد میاد منو ببره به جا گوسفند!!! مامانم کلی التماسشو میکنه مرده هم بیخیال میشه و میره 

من این خواب همیشه یادم بود حتی قیافه مرده تا اینکه گذشت و ازدواج کردم و چندتا خیابون اونورتر از خونه مامانم اینا خونه گرفتیم و من اون مرده رو چند بار تو خیابون دیدم خونشون همون سمت ماها بود قسمت جالبه ماجرا اینکه یه روز داشتم میرفتم خونه مامانم اینا مرده رو دیدم که با یه گوسفند داشت میرفت

عه خوابی که شوهرت ازدواج کرده کابوسه 

اوهوم‌ خیلی روم تاثیر میزاره مجوری که بیدار میشم میرم چک میکنم گوشیشو خیالم راحت شه درحالی که میدونم چیزی نیست ولی خوابا ناراحتم میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا منم دیشب خواب دیدم‌که انگار ساکمو بسته بودم برم خونه مامانم انگار با شوهرم قهر کرده بودم بچمو ...

دومین باره ک ای خوابو میبینم

البته من همیشه ب این فکر میکنم ک نکنه پسرم بزرگ شه ترنش شه یا ازینجور چیزا خیلی میترسم شاید بخاطر همین این خابو دیدم 

من عجیب ترین خوابی که دیدم 

اینکه ازدواج کردم باشوهرم  دعوام شده میگم طلاق میخام بامن دعوامیکنه میگه طلاقتونمیدم اعصابش بهم میریزه باچاقومیخادمنوبزنه میخوره به پاهام خانوادمم هستن من میرم تواتاق گریه میکنم به دوستم زنگ میزنم براش تعریف میکنم میبینم شوهرم میاددستمومیگیره که معذرت خواهی کنه گوشیو میگیره میبینه یه مرده میگه پس برای همون طلاق میخای دستمومیکشه من میبره انقدرترسیده بودم 

جالبه اون مرده داداش دوستم بودمثلا😂

این یادمه اون گوشیه ابجیشو جواب داده بود

خدایادوست دارم❤️
اوهوم‌ خیلی روم تاثیر میزاره مجوری که بیدار میشم میرم چک میکنم گوشیشو خیالم راحت شه درحالی که میدونم ...

عوضش خودت بایکی دیگه ازدواج میکنی و بچه دار میشی صبح که بیدار میشی از ناراحتی افسرده میشی 😅😂

Benim nebzim senin gülmelerinle atıyor♥
من بچه بودم خواب دیدم با مامان بابام تو کوچه داریم میریم یه اقاهه همون موقع دنبال یه گوسفند میدویید ...

چه جااالب 

شنیدی میگن که ادم میمیره روحش یه جا دیگه متولد میشه ؟و اینکه تو طول روز ممکنه یه چیزیو یا یه اتفاقی و ببینی بعد فکر میکنی که دقیقا این اتفاق قبلا افتاده و دیدی ولی در صورتی که قبلا همچین چیزی ندیدی ؟میگه ممکنه اینا همه تو زندگی قبلیت اتفاق افتاده باشه یا اینکه تو خواب چیزیو میبینی ممکنه از زندگی های قبلی باشه نمیدونم کلیپ های مدگل و ببین خیلی جالبه

دیشب خواب دیدم

با مادربزرگم ک فوت کرده رفتم جایی

خواب دیدم لبامو ژل زدم چ خوشگل شده بودم😂

خواب دیدم شوهرم با یکی دیگس کل روزم خراب شد😐

😍😁ما هیچ الهی همه تو...💍❤  متاهل و متعهدلطفا برای خوشبختی یه صلوات بفرستید😚
دومین باره ک ای خوابو میبینم البته من همیشه ب این فکر میکنم ک نکنه پسرم بزرگ شه ترنش شه یا ازینجور ...

الان همش میگم نکنه جدا شم و.. اخه با مادرشوهرم اینا مشکل دارم اونام همه دشمن هستن میترسم شیطونی کنن