2777
2789
عنوان

متخصص حاملگی ها بیان

179 بازدید | 14 پست

سلام میشه آدم تو بارداری پریود بشه؟و چجور پریودی امکانش هس.  من این ماه آمپول زده بودم آزادسازی و اینا 

فقط چهار روز خونریزی داشتم و یهو قط شد 

حالت ویار دارم به بوها خیلی حساس شدم بنظرتون احتمال حاملگی هس؟

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ماه اول بارداری امکان پری هست ولی کم همون ۳ روزی چهار روزی

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
تو ماه اول بارداری امکان پری هست ولی کم همون ۳ روزی چهار روزی

روز چهارم کامل پاک شدم

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
چند روز از زدن آمپول گذشته؟

بیس روز فک کنم

شایدکیست داری؟ انشالله باردار باشی

ممنون گلم ولی کیست باشه که پریود نمیشم،میشینم کمردرد میشم ،عاشق بوی نون شدم ،،از خیار عوقم میاد حس میکنم بوی گوشت خام میده،به خودم فک میکنم بوی موبر میدم 

احتمال بارداری هست

سه و نیم روز کامل خونریزی داشتما 

احتمال بارداری هست

یه چیزی دو روز قبل پریود شدنم هاله کمرنگ داشت بی بی چکم

شاید مال لانه گزینی باشه آزمایش بده عزیزم مواظب باش 

ممنون از همگی

بعد ۱۶ روز پریود شدی؟برو یه آز بتا بده 

ممنون عزیزم