2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید کنکور

113 بازدید | 15 پست

من پارسال برای شرایط بد خانواده نتونستم درس بخونم و موندم پشت کنکور ولی خانوادم حمایتم نمیکنن مالی و کلا 

من بلد نیستم چی بخونم تو فهمیدن خوبم ولی توی برنامه ریزی اصلا 

خانوادمم میگن ازدواج کن 

درآمدی ندارم برای گرفتن مشاور میشه اگر مشاور دارید فقط هفتگی برنامتون برام بفرستید منم انجام بدم تجربیم براتون دعا میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منابع چی داری؟ میتونی توی تلگرام فیلم اساتید رو ببینی با برنامه ریزی های گروه های مشاوره ای که گذاشتن 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

برنامه ریزی گروهی تا یک ماه بیشتر ندیدم منابع دست دوم خریدم

منابع رو داری فیلم های تلگرام که رایگان میزارن فیلم های اساتید هم مال امسال هم سال گذشته دنبال کن اگر مال پارسال میبینی خودت برنامه بریز و تست بزن 

اگر مال امسال طبق تاریخ های که کلاس گذاشته میشه جلسه جلسه برنامه و تکلیف میدن استاد ها و خب اینم خودت برنامش رو بریز و بیافت رو غلتط

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

از دومین آزمون مهرماه قلمچی طبق بودجه آزمون پیش برو و آزمون بده

ترم اول نیم سال اول دوازدهم + دهم

ترم دوم نیم سال دوم دوازدهم + یازدهم

بازه آزمونای قلمچی دو هفته ایه

هفته اول پایه بخون هفته دوم دوازدهمطبق بودجه بندی و روز قبل آزمون هم آزمون مشابه پارسال رو بزن و درسهای دو هفته رو مرور کن

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

صبح

۲ ساعت زیست

۲ ساعت فیزیک

۱ ساعت عمومی

عصر

۲ ساعت شیمی

۲ ساعت ریاضی

۱ ساعت عمومی

جمعه جای فیزیک و ریاضی یک بازه دو ساعته زمین بخون

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم موفق باشی💜😊

من خودم سال کنکورم مشاورم دقیقا به همین صورت برنامه میداد

مرسی از راهنماییت و وقتی ک گذاشتی ولی فک نکنم تنهایی بتونم

ببین بزار خیالت رو راحت کنم مشاور ها از هر ده تاشون دو تاشون حرفه ای و کاربلد هستن و مثل هندونه شکسته نشده هستش مشاور معمولا خیلی کم پیش میاد همون اولین مشاور برات خوب باشه همیشه بیشتر بچه ها چند تا عوض میکنن تا اونی که خوبه رو پیدا کنن بعد یه مشکل دیگه هست برنامه هفتگی طبق نظر خودشون میدم نه طبق کشش اون بچه خودت طریقه برنامه ریزی رو توی یوتیوب ببین گوشی تنها راه حلته میتونی یه عالمه کار بکنی