2777
2789
عنوان

نی نی سایت مخصوص خانم ها نیست

557 بازدید | 62 پست

سلام و عرض ادب و احترام به همه کاربران 

چندتا تاپیک دیدن با محوریت این موضوع که آقایون چرا باید تو این سایت باشند و اینجا جای خانم هاست حتی یه بزرگواری هم گفته بودند هر آقایی که تو این سایت هست حتما یه هدف خاصی داره و ...

قوانین سایت رو مطالعه کردم و قانون شماره ۱۰ نظرمو جلب کرد .

10. نی نی سایت هیچ محدودیتی برای عضویت خانم ها و آقایون نداره و همه فارغ از جنسیت می تونن از نی نی سایت استفاده کنن، البته که ماهیت سایت و موضوعات اون مربوط به خانم ها است و حق تقدم رو به خانم ها داده و هر چیزی که باعث ایجاد مزاحمت، عدم احساس آرامش در بیان و یا ... برای خانمها بشه مزاحمت محسوب می شه و نی نی سایت اصلا جای کاربر مزاحم نیست.

( قاعدتا اینکه تو بحث های زنانه آقایون اظهارنظر نکنند و بعضی ها هم کلا دنبال هدف دیگری هستند کاملا قابل قبول هست اما خب در خیلی از تاپیک ها مباحث عمومیه و هدف کسب اطلاعات بیشتر با به اشتراک گذاشتن نظرات همه و انشالله که هیچ شخصی با هدف سوءاستفاده از دیگران یا به هم زدن آرامش تاپیک ها نباشد ...

ممنون از توجه شما)

چه حوصله ای داشتی دوساعت درمورد این موضوع نوشتی

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه‌ی این‌هایی که گفتی رو کاربرای این‌جا حفظن.

در واقع همین که بدونیم در فضای مجازی قرار داریم، برای خاتمه پیدا کردن این بحث بیهوده کافیه! 

منتهی علاقه‌ای ندارند بهش توجهی کنند.

اگر نه به فرض که مسئول این سایت گوشه گوشه‌ی سایتش بزنه زنونه! مگر تو فضای مجازی امکان تشخیصش وجود داره؟!

چند سال پیش مالک فیس بوک گفت تعداد حساب کاربری‌هایی در فیسبوک که جنسیت زن رو انتخاب کردند از تعداد زنان کره‌ی زمین بیشتره.

اوهوم

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

چه حوصله ای داشتی دوساعت درمورد این موضوع نوشتی

🤣🤝🏻

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

باشه پس ددی سایت هم فقط برا اقایون نیس

ای سایت چقدر سمه

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

چقدر مهمه‌ نه؟

دست خودم نیستا‌ حس میکنم مردایی‌ که میان همچین جایی خاله زنکن🤣🤣

حالا ناراحت نشید شوخی میکنم 

جا این کارا برو سر کاری بیرونی باشگاهی 

خجالت بکش🤣

بیا توت فرنگی بردار🍓