بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا جایی که اطلاع دارم باید فردی که اهدا میکنه غریبه باشه
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
یکم اذیت کنندس ولی فکر نکنم خیلی بد باشه....من تنبلی تخمدان داشتم پارسال دکتر گف میتونی اهدا کنی پول هم میدن چون گف اضافی برای تو😂😂گفتم ن ممنون ن ب پولش احتیاج دارم ن دنبال دردسرم ! البته فکر کرد دختر نیستم اینطوری گف
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
وااای ن توروخدا من با این قضیه اهدای تخمک کنار نمیام یعنی بچه ی خودتو بدی ب یکی دیگه اون فقط بزرگش میکنه مادر اصلیش تویی حیف نیست واقعا.راضی نشو بگو ن من اینکارو نمیکنم