2777
2789
عنوان

کی اینجا با باشگاه رفتن لاغر شده ؟

2184 بازدید | 39 پست

میخام برم باشگاه دستگاه بزنم لاغر میشم ؟ شما رفتید لاغر شدید ؟ تو یه ماه چقد کم کردی ؟ باشگاه دستگاه زدن بهتره یا زومبا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول اردیبهشت تا الان 6 کیلو لاغر شدم اصولی اونم تو خونه اولش اصلا دست و دلم نمیومد الان هم کارم میرم هم ورزش میکنم صبح 5نیم بلند میشم ورزشمو میکنم یه دوش میگیرم 7نیم میرم سر کار شب 8 میام خونه

بایدحداقل ۲ ماه مدام بری تانتیجه بگیری بدنسازی ب ای کم کردن یابزرگ کردن سایز بدن وعژله وایناست برای لاغری پیشنهددمن زومبا یا ایروبیکه

البته اگه به ورزشایی مثل بسکت علاقه داری بری زودتر لاغرمیشی 😀

خدایاشکرت

من دارم میرم تویکماه ۴کیلووزن کم کردم ولی سایزم بیشترکم شده چون لباسایی که قبلا برام تنگ بودالان خیلی برام بهترشده چون بچه دارم متاسفانه زیادنمیتونم بمونم باشگاه روازنه فقط ۲ساعت میرم ۱ساعت ایروبیک کارمکنیم و۱ساعت هم بادستگاه کارمیکنم.رژیم هم فقط کالری شمارنصب کردم

حالا هم بدنسازی کار میکنم واقعا نتیجه میبینم شوهرم خودش هالتر درست کرده با سیمان اینا و دمبل.ماهیچه های پام دیده میشه و سیک س پکم😃البته قبلا باشگاه میرفتم الان با کار سخت همون خوبه که صبح ورزش کنم  شب نمیشه آدم خسته میشه

فقط۶کیلو!!خییلی کمه حداقل وزن مناسب کم کردن درماه ۴کیلوعه 

بیشتر سایز کم کردم دور شکمم 86 بود الان 73 هست باسنمم 103 بود بعدش 94 شد کلا از بین رفت الان بدنسازی کار میکنم سه ماهه دور شکمم 73 نیم دور باسن 97

بازم جاداری کم کنی بی ام آی شما تقریبا ۵۸ هستش

البته تغذیه خیلی مهمه شاید باورت نشه من الان یه ماهه که لب به شیرینی زدم 😐برنج نمیخوردم که دیدم شدم چوب شور غذامو زیاد کردم