2777
2789

خانما من نردیک خونه م یه مدرسه هستش

مدرسه قدیمیه و تدریس معلماش ضعیفه،اینطور بگم مثل مدارس منطقه محروم (دقیقا با خونه م 2 دقبقه فاصله داره اسمشو میذارم مدرسه الف) 

تعداد دانش اموزاش 30 تان ولی تدریس آموزگار ضعیفه

یه مدرسه دیگه که ربع ساعت با خونه م فاصله داره

هم. نوسازه

هم تدریس معلم ها خوبه البته تعداد دانش اموز 40 تاست (اسمشو میذارم مدرسه ب) 

حالا مدرسه ب میگن کوروکی خونه ت به مدرسه الف میخوره!!! 

و دخترمنو ثبت نام نمیکنند

من به اجبار بردمش مدرسه الف

ولی خب دلم میسوزه که بچه م جای خوب درس نمیخونه وقتی امکانش هست

دخترم کلاس چهارمه

(پول مدرسه غیر انتفاعی ندارم) 

من هرسال این مشکلو داشتم و هرساااللل با نامه آموزش و پرورش ثبت نام میشدم

برو آموزش و پرورش بگو من این مدرسه رو میخوام چرا ثبت نام نمیکنن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم پسرم کلاس اول میره و جایی که نوشتمش سخت ثبت نام میکردند چون خیلی مدرسه خدب و عالی هستش از نظر امکلنات و شرایط .منم هم آشنا بردیم هم همون اول کل کمک به مدرسه رو واریز کردیم .ولی واقعیتش اینه که مدارس دولتی ربطی به تدریس معلم ندلره کل مسیولیت رو دوش خودته به خاطر جمعیت زیاد مدارس.پس عصه نخور .من خودم مدارس عیر انتفاعی رو هم قبول ندارم‌.پس بزرگم‌دهمه و کل مفطعهاش دولتی بوده چون خودم‌از همون اول مدام باهاش کار کردم معدلش و همه چیزش عالیه.پس ناراحت نباش 

عزیزم منم پسرم کلاس اول میره و جایی که نوشتمش سخت ثبت نام میکردند چون خیلی مدرسه خدب و عالی هستش از ...

نمیشه گفت همه ی غیر انتفاعیا بدن

نه هم میشه گفت همه ی دولتیا بهترن

گاهی وقتا واقعا بعضی مدارس دولتی ارزش ثبت نام ندارن

نمیشه گفت همه ی غیر انتفاعیا بدننه هم میشه گفت همه ی دولتیا بهترنگاهی وقتا واقعا بعضی مدارس دولتی ار ...

عزیزم کلا تدریس و آموزش به عهده مادره .من که در مورد پسر بزرگم اینجوری بود .این نطر من بود 

باید بری آموزش و پرورش انقدر سماجت کنی و گیر بدی تا نامه بدن تنها راه همینه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز