2777
2789

بچه ها اندازه ی کل دنیا دلم گرفته چرا ب هردری میزنم بسته اس هرکاری میکنم نمیگیره انگار نفرین شده اس زندگیم خسته شدم 

تازگیا پیج ارایشی زدم هرچقد تبلیغ میکنم هرچقد حرف میزنم ولی فروش ندارم خداییش قیمتامم مناسبه این اخرین چیزی بود ک بهش امیدوار بودم 

خدا میبیند و بس...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایییی منم خیلی دلم گرفته همه راه های زندگیم بسته شده همه تلاشام به چخ رفته 

ن راه پس دارم ن پیش 😭 دلم میخواد بمیرم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

وایییی منم خیلی دلم گرفته همه راه های زندگیم بسته شده همه تلاشام به چخ رفته  ن راه پس دارم ن پ ...

منم همش میگم بمیرم راحت شم تموم شه این زندگی نکبت 

خدا میبیند و بس...!

نباید انقد زود ناامید بشی اگه اینطور ناامید باشی معلومه ک کارتم پیش نمیره مثبت فکر کن اوایل همه فروش ندارن بعده ی مدت تازه کم کم راه میوفتی

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
نباید انقد زود ناامید بشی اگه اینطور ناامید باشی معلومه ک کارتم پیش نمیره مثبت فکر کن اوایل همه فروش ...

خداکنه فروش کنم کارم یذره بگیره همش درحال تبلیغم همش درحال حرف زدن ولی هیچی ک هیچی 

خدا میبیند و بس...!
خداکنه فروش کنم کارم یذره بگیره همش درحال تبلیغم همش درحال حرف زدن ولی هیچی ک هیچی 

درست میشه عزیزم این جور کارا نیاز ب صبر و حوصله زیاد داره زود خودتو نباز

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
چیکار کنم چجوری باشم؟

خب اول باید روخودت کارکنی شکرگزارباشی بعد بری پیجهای پرفروش ببینی اونارازموفقیتشون چیه بعدتخفیف بزاری مثلا بگی پکیج اینا مثلا ۴تا چیزباهم این قیمت میدونی باید صبرداشته باشی ومدام تبلیغ کنی واگه مشتریات راضی باشن هرکدوم پیجتوبه دوستاشون معرفی کنن مشتریات زیادمیشن واعتمادمیکنن مثلا بگی با اینقدادزدن وتگ کردن فلان قدتخفیف وازین چیزادیگه باناله وناامیدی که کارت درست نمیشه بایدقوی باشی وبه این فک کنی خیلیا همین امکانات الان توبراشون ارزوهست موفق باشی