2777
2789

من خواهر شوهرم ۱۶ سالشه ، یه مدت که می‌رفت کلاس زبان فهمیده بودم که داره یه کارایی می کنه، از وقتی عروسی کردم باهاش دوست بودم، خیلی دختر خوبیه همیشه راز هام رو بهش میگفتم، بعدش که دیگه خیلی صمیمی میشد باهام یه چیزایی می‌گفت که من فکر میکردم شوخی میکنم و خب باور نمی کردم , یه مدت می‌گفت فلانی تو کلاس زبان خیلی خوش تیپه و اینا , بعدش دیروز....

اگه هستید بقیش هم بگم

بگو

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت صمیمی شد باهام من فکر میکردم حرف های که میزنم شوخیه نگو داره یه کارایی می‌کنه

دیروز اومده بهم پیام داده بیا بهت یه چیزی بگم امروز بیا خونمون با داداش تا هم بهت یه چیزی بگم هم مهمونی دعوتمون کردن خلاصه امروز واسه ناهار رفتم بعدش گفت برم تو اتاقش 

گفت یادت میاد چقدر میگفتم خوشتیپه، بیا تو برام پا درمیونی کن تو رو خدا به داداشم نگو که اون پسره فهمیده این دختر ازش خوشش میاد بهش پیشنهاد داده باهم باشن یه مدت چت میکردن و می‌گفت خییییلی صمیمی شدن،چت هاشون هم نشونم داد

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
هستین یا ن؟    

من هستم خخخخخ

خب اون الان ازم میخواد به داداشش هیچی نگم ،

به مامانش هم نگم، خیلی خوشحال بود دلم نمیاد شادیش رو مرتب کنم، ازم خواست به مسی نگم و با پسره آشنا شم و...

بهم گفت اگه بگی بهشون یعنی خیلی خودخواهی ، 

چکار کنم بگم ، نگم؟ همراهیش کنم؟

گفت اگه همراهیش نکنم خودش تنها همه‌چی رو پیش می‌بره

آخه شونزده سالشه خیلی کوچیکه 

اگه بگم هم بدتر، اگه نگم هم انگار دارم میندازمش تو چاه