mina_mrdp مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 498 عنوان بیاین از دستور پخت و غذاهای خوشمزه شهرتون بگین 172 بازدید | 27 پست من خودم خورش خلال-دنده کباب-اش عباسعلی-سیب پلو 1400/09/09 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم_بانووووووو عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 10543 برا کجاست؟😍 باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
کیوتی_پرتی عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2456 مرغ پرتقالیمرغ سیبی مرغ با دلستر اینا رو امتحان کردم خیلی دوست دارم
کاندس عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 3430 آغوز حلواکالنی اسبناقکالنی کعی چنگالدوپتی اشچنگال ته چینمازندران
yasamin_ss عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 270 کباب چنجه _کباب کوبیده _ کباب برگ شهر ما والا فقط گوشت میخورن 😂
mina_mrdp مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 498 مرغ پرتقالی مرغ سیبی مرغ با دلستر اینا رو امتحان کردم خیلی دوست دارم به به مال شهرتونه؟
مریم_بانووووووو عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 10543 کرمانشاه رفتم سرچ کردم حتما سیب پلو و خورشت خلال رو درست میکنم به تظرم خیلی خوب باشهاول فک کرد سیب درختیه😂 باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
مریم_بانووووووو عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 10543 کباب چنجه _کباب کوبیده _ کباب برگ شهر ما والا فقط گوشت میخورن 😂 کرد هستین درستع؟ باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
mina_mrdp مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 498 آغوز حلوا کا لنی اسبناق کالنی کعی چنگال دوپتی اش چنگال ته چین مازندران غذاهای شمال که خیلی تنوع دارن و عالین😍
yasamin_ss عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 270 کرد هستین درستع؟ نه عزیزم لر هستم لر بختیاری لرستان شهر دورود
mina_mrdp مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 498 رفتم سرچ کردم حتما سیب پلو و خورشت خلال رو درست میکنم به تظرم خیلی خوب باشه اول فک کرد سیب درختیه😂 نه همه اینجوری فکر میکنن😄
mina_mrdp مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 498 کباب چنجه _کباب کوبیده _ کباب برگ شهر ما والا فقط گوشت میخورن 😂 چه شهر خوبی😂😍
کیوتی_پرتی عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2456 به به مال شهرتونه؟ نه همینجوری واسه تنوعیه بار مرغ رو با آب پرتقال طبیعی میپزیم آخرش آبش غلیظ میشه خیلی خوب میشهیه حالت جوجه ای تو دلستر مزه دار میکنیمبه بارم تو سس سیب رنده شده میریزیم این در نهایت یه چیزی شبیه فسنجون میشه