2777
2789
عنوان

مامانای که بچه پیش دبستانی دارن

281 بازدید | 18 پست

بیایین از بچه هاتون بگین از یادگیری هاشون و بدقلقی میکنن یا نه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من امسال پبش یکه عالیه عاشق مربی و  مهدشه یک. روز حضوری میره بقیه اش مجازی

خدا حفظش کنه 

پسر منم یک روز درمیان میره یک و نیم ساعت

ولی محازی ندارن اصلا

حروفات در چه حدی هست؟

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
بابا که چی بشه بخوایم مقایسه کنیم بذاریم درحدخودشون یادبگیرن من که اصلا سخت نمیگیرم توکل برخدا 

نمیخوام مقایسه کنم سوال دارم

من به پسرم سخت گرفتم و شوهرم مخالفه میگه از درس متنفر میشه

خدا حفظش کنه  پسر منم یک روز درمیان میره یک و نیم ساعت ولی محازی ندارن اصلا حروفات در چه حدی ...

حروف؟؟؟ حروف ک یاد نمیدن فقط میکن مثلا چند تا وسیله ک اولش د داشته باشه یا نمایش ک توش وسایل یا کلمات با حرف د داشته باشه

حروف؟؟؟ حروف ک یاد نمیدن فقط میکن مثلا چند تا وسیله ک اولش د داشته باشه یا نمایش ک توش وسایل یا کلما ...

من مهد قرآنی گذاشتم آخه

حروفاتم دارن فقط در حد خوندن

ولی من خودم نوشتاریشم کار کردم تو خونه

من پسرمو کلاس چرتکه می‌فرستم هفته ای دو ساعت پیشم خودم 4تا کتاب بخوانیم بنویسیم و ریاضی علوم رنگارنگ ...

قبل اینکه ریاضی بلد باشه تاثیر داره؟من خواستم بزارم ترسیدم یاد نگیره

من مهد قرآنی گذاشتم آخه حروفاتم دارن فقط در حد خوندن ولی من خودم نوشتاریشم کار کردم تو خونه

نوشتاری فقط باید با معلم و مدرسه باشه

مهد قرآن حروفه 

مدرسه همه چی علوم و ریاضی و فعالیت هنری و کتاب کار خردسالان و ..

آشنایی با حروف دارن

من مهد قرآنی گذاشتم آخه حروفاتم دارن فقط در حد خوندن ولی من خودم نوشتاریشم کار کردم تو خونه

دخار منم مهد قرانی میره البته شاید چون پیش یکه هنوز اموزش ندارن هز چند پارسال دختر بزرگم پیش دو بود فقط کتاب و کاردستی و حفظ شعر و سوره و اعداد تا ده رو یاد دان